Jel neko od vas skijao na Torniku PRE nego je otvoren sestosed? Kako je tada bilo? Bas bi bilo interesantno da to cujemo...
Recimo ja sam skijao na Kopu, a verujem i vecina vas daleko pre nego je ukinut Pancic jedinica...ako se neko seca, tada je umelo da nedostaje snega, pa vojska nabacuje lopatama, kakvo crno tabanje, skijas gde ima malo zutog snega i zaobilazis zemlju...i bilo je super, niko nije kukao na cenu ski pass-a, na lose staze, na to sto nekad ne radi centar i pancic, pa cekas red na malom jezeru da se izvuces za suvo rudiste, itd... skijalo se i uzivalo...
E, kako je bilo tih godina na Torniku? Jel se skijalo? Kako su sredjivali staze, jel su imali tabace (ratrake) ili ne? Neki od vas zvuce kao razmazeni klinci kojima ledena ploca metar puta metar smeta ko da je crk'o sestosed? Pa nije ovo Valdizer pa da se rebarca zaglave do popodne - mislim, pa sta ako staza pukne oko 11h, jel to kraj sveta? Jel umeju neki od vas uopste da se snadju po hupserima i kacamaku? Razumem ja da put do Tornika kosta ako zapucas iz BGD-a recimo, pa dvodnevni skipass, pa jedi nesto, pa popi nesto, pa ski servis ili renta - sve to kosta, znam. I sad, ako nije staza perfektna, odma' shpic-brada, gard, uzas, kukanje...
Meni to ne smeta toliko. Umem da uzivam i na nesredjenoj stazi, dovoljan mi je sneg, skije i dobra volja. Nema veze i ako je magla i kao sto neko rece, alaudza od vremena i tada umem da uzivam.
Vidimo se za vikend, jedvam cekam reakcije...
@nemijazz: mislis da dobijam bar poludnevni za ovo??
Sorry svima za![]()