Strana 264 od 719 PrvaPrva ... 164214254262263264265266274314364 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.631 do 2.640 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Old Member pedja5 avatar
    Datum registracije
    30.03.2004
    Godina
    53

Podrazumevano

Par slika od danas...
    Priložene slike Priložene slike    
    Skijanje je zarazno!

Super Member
    Datum registracije
    23.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor SLC

Podrazumevano

@ pedja: +1 za izvestaj, mada hupsera jeste bilo na crvenoj oko 13h Vreme jeste bilo super, kad se uzme u obzir da je januar, malo sunca, malo oblaka, ali da je bio debeliiiii minus bio je bogami!!! Lepo su utabane staze, mada ja nimalo ne volim kada na utabanoj stazi ima jos 10cm pudera, najvise volim kada u 9 ujutru vidim tragove od tabaca i rezanje istih sa kantnama niz duboku :-) Sve u svemu snega dosta, guzve nema, ko planira da ide uzivace. Ja jedva cekam pocetak marta jer tada idem na 2 nedelje a do tada po koji vikend i sl dan kad uhvatim na poslu.
    Pozzz

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Jel zna neko kakvo je stanje na putevima ka Kopu?

Super Member
    Datum registracije
    23.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor SLC

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Jel zna neko kakvo je stanje na putevima ka Kopu?
    Ja sam isao iz pravca Raske, sto ce reci preko Rudnice. Taj put je uvek bio najduze pod snegom i ledom i najslabije ciscen zbog velikih uspona. Ja sam bez problema izasao sa zimskim gumama bez lanaca (auto, nije dzip), juce se jos i topio sneg po putu zbog sunca. Za Josanicku Banju i za Brus ce morati neko drugi da se javi

Member
    Datum registracije
    11.01.2012
    Godina
    46

Podrazumevano

Put preko Rudnice je uvek bio najkrace pod snegom jer je juzna strana pa se najbrze topi sneg, drugo taj put najvise ciste zbog radnika iz Raske koji svakodnevno autobusom idu gore! Ja sam ove godine tri puta bio gore i sva tri puta sam isao preko Josanicke banje a vracao se preko Rudnice i ovaj put preko Rudnice je uvek bolje ociscen a i dosta je krace penjanje!

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

@Macak011: za stanje puteva možeš da proveriš na InfoKopu, imaju uvek sveže informacije, u tom Ski Info delu ima deo o putevima, + znači da je prohodan pravac (a - da nije)...

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    @Macak011: za stanje puteva možeš da proveriš na InfoKopu, imaju uvek sveže informacije, u tom Ski Info delu ima deo o putevima, + znači da je prohodan pravac (a - da nije)...
    Ja u nedelju dosao preko Josanicke banje bez lanaca sa winterama bez problema.
    Inace ovde na Kopu pudera netaknutog koliko hoces, mada sad posle mene je vec malo taknut )
    I na info kopu nije tacna visina snega, gde god sam u prsicu ubo stapove od 130cm propadali su skroz i mogli su jos ! ) van smetova naravno ! Nigde guzve, milina!
    Pozdrav Ivan Bgd

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

I juce sam od gss-a cuo da gvozdac ne pustaju jer zbog jakog vetra nema dovoljno snega na stazi sto mi zvuci cudno, mada kledajuci levak kada sam sekao sa izlazne duboke ka krcmaru bilo je dosta trave koja je virila,jer je i tu duvao bas jak vetar kao i na krcmaru. Smetova je naravno bilo ali sam za levak ipak odlucio da sacekam subotu jutro kada napada jos snega u petak vece.
    pozdrav

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Pa zvuci logicno. Malte ne od nove godine konstantno duva vetrina koja pravi probleme a gvozdac je problematican i u idealnim uslovima. Tako da ako bi ga pustili verovatno bi se totalno raspadao vec u pola 11. Verujem da bi neka bolja letnja priprema terena malo promenila stvari ali to verovatno kosta.

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Danas na kopu 99 cm snega, -10', vetar 28 km/h na Pančiću a sunce na vidiku

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 9 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 9)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •