Originalno postavljeno od
HEROES
Prvo,staze ne mogu da se tabaju u toku rada centra,jer je to malo skijaliste,i ima dosta skijasa,posebno vikendom,morali bi da zatvaraju staze,sto bi izazvalo kolaps na Torniku.Drugo, normalno je da je podloga tvrda,jer je sabijan uglavnom vestacki sneg,uz veliki minus i dosta skijasa to je neizbezno,dodji u jutarnjim satima,tada je to dosta bolje,hupseri su normalna pojava na skijalistima,pogotovo sa velikim brojem skijasa,to nema veze sa organizacijom.Trece,staze Tornik i Cigota su dve posebne staze,spojeni stazom Ribnicki put,to sto su spojeni ne znaci da je to jedna staza,tu je i treca staza Zmajevac,uz to Tornik stazu mozes da vozis uz dve kombinacije,tzv"banana" koja te spaja sa Zmajevcem,i "Ribnicki Put" koji te spaja sa Cigotom,a tu je jos i jedna nesto manja staza koja se odvaja od Cigote duzine nekih 400m,ali se ne sredjuje gornji deo te staze koji je veoma strm,da bi se tu skijali uglavnom pocetnici.Cetvrto, na vrh se vozis 11 minuta,ja ne verujem i da se na Kopaoniku pusta puna brzina.Peto,na stazama su nehumani uslovi samo kada dodju kvazi skijasi, razni fenseri,a Tornik je malo skijaliste da bi primilo toliko gostiju sa Zlatibora,koji ima skoro 30000 kreveta,a zaliti se na temperaturu na planini,zimi, na zicari ne treba ni komentarisati,u najbrzoj do vrha putujes 6 min.Sesto,put nisi video jer pada jak sneg,gle cuda,ne znam gde ti zivis, ali mi nemamo puteve na kojima se sneg topi cim padne na asfalt,i ne mogu radnici skijalista cistiti lokalne puteve.Sedmo,tabaci ne mogu izlaziti i tabati svaki put kada na staze napada 5 cm snega,pogotovo ne na ovako malom skijalistu.Osmo,vidi se da si "skijas sa Kopa",Tornik bez obzira sto je mali,ipak je za ozbiljnije skijase.I jos nesto,sestosed ne pustaju u najvecu brzinu,jer je onda i brzina na izlazu korpi nesto veca,a ovi indijanci koji gore dolaze,na mogu normalno da sednu na korpu,pa cak i kada bi stajala.