Slavili bratu rodjendan,pa malo kasnim...elem,stigo sam oko pola 11 na planinu,put prohodan 100 %. Snega koliko vam dusa hoce,na pojedinim mestima i po jedan metar. Radile su Suncana dolina i Konjarnik. Staze za razliku od juce (videh po Budinim slikama) nisu uopste peglane,hupsera mnogo,mozda cak i previse,na pojedinim delovima je bilo i leda. Bilo je oko 200 skijasa na stazama (mnogo klinaca),tako mi je rekao onaj lik u kucici. Jedina zamerka je vreme,nije bilo hladno -4,2 ponovo lik iz kucice,ali je bilo mnogo maglustine,celoga dana vidljivost 10-15 metara,znaci sranje. I na kraju,klinac,u punoj brzini mi predje preko obe skije
. Posto nemam uticaj na vreme o tome necu ni da pricam,jedino sto su mogli je da ispeglaju staze,nisu ih dirali od juce,sve u svemu skijanje 2-3 na skali do 5. Vode i dalje nema.
![]()

. Jedina zamerka je vreme,nije bilo hladno -4,2 ponovo lik iz kucice,ali je bilo mnogo maglustine,celoga dana vidljivost 10-15 metara,znaci sranje. I na kraju,klinac,u punoj brzini mi predje preko obe skije
. Posto nemam uticaj na vreme o tome necu ni da pricam,jedino sto su mogli je da ispeglaju staze,nisu ih dirali od juce,sve u svemu skijanje 2-3 na skali do 5. Vode i dalje nema.
Odgovor sa citatom