Jel vama ovde do pravopisa ili skijanja, ako ste pirketovi drugari ne trebate umanjivati moj trud oko vesti.Doduse on prvi nije verovao da je hotel ,,isterao goste,, to se vidi na prvom odgovoru na moju informaciju

http://www.skijanje.rs/forum/showthr...?t=3838&page=8

misljenja sam da bi informacija trebalo biti sto vise, valjda zato i sluzi ovaj forum.Ja sam na ovom forumu od 2006 i objavio sam preko 332 informacije o desavanjima na Staroj planini / to se bar lako proveri pogledajte moj profil/
Dok pojedinci koji su na forumu 2 meseca vec pridikuju na svaku novu vest koja se objavi.

Prepustimo citaocima da sami odluce kome ce verovati, zar vi u zivotu citate bas sve novine sa kioska....Usput nikoga niti branim niti promovisem za razliku od pojedinaca, vec samo iznosim informacije do kojih dolazim i koje su se do sada pokazale kao tacne (jos od 2006) To sto se pojedinima ne svidi razvoj situacije i nisu iz opstine Knjazevac ne moraju da umalovazavaju ove informacije.Ja uvek verujem lokalnim vestima , nego nacionalnom dnevniku koji iz Beograda milsi da zna sta se sve desava u najudaljenijim selima u Srbiji.Doduse na kraju mogu prosto prestati da prenosim ovde vesti tako da ce mnogi sksijasi ostati bez korisnih informacija, a pojedinci ce likovati na sopstveno zadovoljstvo na ustrb drugih korisnika ovog foruma...