Strana 45 od 398 PrvaPrva ... 3543444546475595145 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 441 do 450 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

RIDER ON THE STORM GTO avatar
    Datum registracije
    01.10.2006
    Skije / Bord
    NITRO Prime 157 2014/2015
    Godina
    41

Podrazumevano

Roman, pa koja je cena po nocenju u tom privatnom smestaju, i ima li mogucnosti pripreme hrane hrane ili oni imaju svoju kuhinju pa ti spremaju klopu, molio bih za malo detaljnije informacije. Hvala

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    32

Podrazumevano

опет овај марсовац нису радиле жичаре... а да нисам можда ја данас пешака ишо уз Коњарник и Сунчану?

Мића (,,Вила Ика'') у Црном врху је прошле године узимао 800 динара за ноћење по особи; што се тиче хране, он спрема, ал оно што ви понесете

још у Црном врху ,,Голема река'' сада је 1100 ноћење, а 1800 ноћење са доручком и касним ручком

Балта Бериловац је ,,Вила Бабин зуб'' мислим да нема боље хране од баба Надицине; 1800 динара ноћење са доручком и ручком

могу и да напишем бројеве?

Super Member vlada019 avatar
    Datum registracije
    12.11.2006

Podrazumevano Stara planina : Žičare i ski staze nesmetano rade, Hotel uskoro počinje sa radom

U čarima divlje prirode koja još uvek vlada na Staroj planini mogli su danas da se uvere svi gosti novog hotela sa četriri zvezdica na Jabučkom ravništu.Zbog privremenog preopterećenja sistema za napajanje električnom energijom iz pravca Pirota, nastalog usled loših vremenskih prilika koji su svakodnevna pojava na Staroj planini uprava hotela odlučila da hotel radi smanjenim kapacitetom.Ovaj problem prouzrokovao je i problem u snabdevanju vodom.
    Odmah je uspostavljeno Alternativno snabdevanje strujom i vodom je ali je to bilo nedovoljno za rad svih sadržaja hotela u punom kapacitetu. Ekipe su na terenu i intenzivno se radi na otklanjanju kvara, što će zbog otežanih vremenskih uslova i nepristupačnog terena biti završeno u naredna dva do tri dana.
    Svi gosti koji su odlučili da prekinu svoj boravak u hotelu će biti obeštećeni, ili će im biti omogućeno da boravak nastave nakon normalizacije rada hotela.
    Hotel će već od polovine januara moći da, u punom komforu, primi veći broj gostiju.”
    Žičare Konjarnik, Suncana dolina i i Markova livada danas su radele bez problema, jer se ne snadbevaju električnom energijom kao hotel.Sutra će žičare normalno da rade, te se očekuju vikend turisti koji su najavili svoje dolaske

oduševljeni novom količinom snega koji je dnas napadao preko 30 cm.Za noćas i ostale dane vikenda očekuje se nova količina snega .Vetar je bio pojačan i duvao brzinom od 6-8 m u sek.
    Važno upozorenje svim vozačima da obrate pažnju na učestale odrone koji se pojavljuju uz klisusru ,,Korenatac,, na putu za Staru planinu i da prilagodite brzinu uslovima puta

detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=20861
    http://www.staraplanina-babinzub.info

http://www.knjazevac.org.rs

Najsvezije informacije vezane za Opstinu Knjazevac i njenu okolinu.....
    Stara planina - Babin zub - Banjica - Baranica - Ravna - ...itd
    Prodaja placeva i nekretnina Stara planina
    http://nekretnine.knjazevac.org.rs/

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    32

Podrazumevano

Kolko sam ja upucen, vode nema od 4. a struja je nestala 6. opet lazete ljude...?

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od GTO Pogledati poruku
    Roman, pa koja je cena po nocenju u tom privatnom smestaju, i ima li mogucnosti pripreme hrane hrane ili oni imaju svoju kuhinju pa ti spremaju klopu, molio bih za malo detaljnije informacije. Hvala
    Evo ovako... Ja sam zadnje cetiri godine kod Cika Slavise iz Svrljiga. Selo Crni Vrh, 5km od Konjarnika, lepa brvnarana na dve etaze, donji sprat otprilike 25kvm cetiri lezaja, prirucna kuhinja veliki reso sa gve ringle, frizider, tv(nesto nasih programa)+dvd, kupatilo, grejanje Smederevac na drva, Spartanski ali pristojno, cena koliko znam 25e.
    Gornji deo kuce u osnovi oko 25kvm, isto kao dole sto se tice kuhinje i TV-a dvd-a, kupatila, i glupo je reci dnevnog boravka s tim sto je tu dupli krevet na razvlacenje, grejanje Smederevac ili TA pec po volji, u potkrovlju prakticno spavaca soba sa jednim bracnim krevetom + dva odvojena kreveta i malom terasom, dakle ukupno za sest osoba s tim sto moze da se ubaci jos 1-2 lezaja, cena 40e. Klopu spremas sam , imas kuhinju i frizider. Evo i kontakt telefon, Slavisa 064 9039157; 018822487 , slobodno se pozovi na mene.
    Dalje... Dragan tel. 063 8892259, isto selo Crni Vrh, veliki objekat sa nezavisne dve jedinice, extra izgleda. Sto se tice klope mozes sam da spremas a mozes i da se hranis kod njega. Cene ne znam, moras da pozoves. Tel. 063 8892259
    Dalje... Kafana sa prenocistem ,,Zdrma,, tel. 019 760553; 63 8101113. Vrlo pristojno, sto se tice klope ipak je to kafana, ili prenociste sa doruckom ili polupansion ali moras da pozoves, ne znam cene. Preporucujem Belmuz, u kafani je odlicna klopa po povoljnim cenama
    I to je otprilike to, ruku na srce ima jos smestaja ali nemam kontakt telefone

Super Member ninic avatar
    Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

ovako,

zvao sam recepciju hotela pre 5 minuta i receno mi je da hotel ne radi,i da gostiju u hotelu nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ko ne veruje neka pozove broj 019-3195135 i neka proveri!!!!

dakle cemu ove lazi da rade smanjenim kapacitetom???

tamo nema nijednog gosta!!!!!

Senior Member Dejano981 avatar
    Datum registracije
    06.01.2012
    Godina
    44

Podrazumevano

pa i to je smanjen kapacitet, radi recepcija i čistačica

Super Member ninic avatar
    Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

ma teraj ih u p.... m......!!!

Super Member vlada019 avatar
    Datum registracije
    12.11.2006

Podrazumevano Snežne padavine od 70 cm na Staroj planini

2

Jučerašnje obilate snežne padavine nastavile su se i noćas, te je trenutna visina snega na Staroj planini 70 cm, dok na pojedinim mestima ima smetova od preko 2.5 metra.Na radost svih skijaša utabanog snega na stazama ima od 60 – 70 cm.Danas je u funkicij bila samo staza ”Konjarnik”, ”Sunčana dolina”.Primetno je bilo pojacanje vetra koji je duvao brzinom od 10 do 15 m-s dok je trenutna temperatura od – 8 C.

detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=20877
    http://www.staraplanina-babinzub.info

http://www.knjazevac.org.rs

Najsvezije informacije vezane za Opstinu Knjazevac i njenu okolinu.....
    Stara planina - Babin zub - Banjica - Baranica - Ravna - ...itd
    Prodaja placeva i nekretnina Stara planina
    http://nekretnine.knjazevac.org.rs/

Super Member HEROES avatar
    Datum registracije
    11.12.2011

Podrazumevano

Ako si ti ikada stao na skije,ja ih pojedem...

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •