ја био онако у хотелу: нисам видо онакво чудо, а путовао сам доста... особље: хммм од згодних Милфара до симпатичних млађих госпођа и госпођица (вероватно нема госпођица, иначе не би радиле у хотелу)...
хотел се водом снабдева из неких подземних вода које ,,беже''
за ово са струјом је бедни изговор зашто нове жичаре не раде и престаните да лажете људе: НОВЕ ЖИЧАРЕ НИСУ ПОВЕЗАНЕ НА СТРУЈУ, тек их сад повезују, Коњарник, Сунчана долина и Маркова ливада су данас, упркос јаким падавинама и јаком ветру радиле без проблема (да кажем без проблема)... по незваничним информацијама запослених у ЈП Скијалишта Србије (Ски центар Стара планина), очекује се пуштање у рад током наредне недеље, тамо некад 14,15
то што је камион који чисти пут, то урадио нешто после 10, то и да заборавим... навозио се данас и до даљњег од мене неће бити извештаја јер идем у Бугарску на зимовање (док не спусте цене да за нормалне паре да се једе и пије у наше ски центре не идем)
пало је око 20-30 цм снега, зависно од тога колко је где ветар набацао... једини минус је што нису табали, па је добар део новог снега однео ветар у шуму
Пуно поздрава из Пирота!
П.С. Једва си стиго дом, оћину се сајла за гас!![]()