Veoma smo razočarani što pojedinci veoma usko gledaju na informacije koje prenosimo.Ako su po vama neistine pisanje tanjuga, bete, b92 (http://www.b92.net/putovanja/zoom.ph...mage_id=139664) onda se njima slobodno obratite.MI prenosimo informacije koje su sa Stare planine, i kao što vidite možete se informisati skoro svakodnevno.Nismo mi krivi što pojedini političari borave na skijanju ili promovišu sebe i svoje projekte, mi ćemo lsikati i uzeti izjavu od svakog ko je boravio ili nam može dati neku korisnu informaciju u vezi skijanja.Očigledno da pojedinci iz svojih fotelja i iz kruga dvojke vole da se dure na pojedine vesti i ponašaju se kao da je Stara planina u sred Beograda.Kako to da ne pohvale ni jedan video snimak ili eskluzivne vesti koje smo ovde objavili (prva promocija master plana razvoja stare planine i sl.) pre par dana smo Vam objavili da će gondola početi sa radom do 15.jan, da postoji iznajmljivanje ski opreme i još gomilu informacija od vremenske prognoze do organizovanja ski takmicenja.U pripremi su još gomile novih informacija koje su veoma dragocene za sve skijaše.Što se tiče slikanja doticnog politicara obratite se deci iz Ski kluba Midžor koji su nam prosledili ovu informaciju.