Strana 23 od 45 PrvaPrva ... 13212223242533 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 221 do 230 od 442

Tema: Tignes

Member
    Datum registracije
    24.10.2011
    Skije / Bord
    Fischer

Podrazumevano

Hoce li neko ubediti SunCicu da ponese lap top u Tignes, pa da svi imate izvestaj sa lica mesta?

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Ma trika da nosim laptop, ja nosim tiganj, za laptop zaduži neke svoje ortake, a sunCica će otkucati izveštaj za minut odatle!!!

Joj kakva groznica pred putovanje me treska, totalni haos po gradu, euforija, svi se spremaju za doček, pošto nisam opterećena proslavom dočeka ja običnno tako popodne volim da sednem u neki kafić u centru gledam ljude kako jure okola a ja sedim i kuliram. Ovog puta je drugačije, moram da se spremam za skijanje. Idem u Tinj ejjjj, a ja još nisam ni počela da se pakujem. Počeću sa pakovanjem tek u četvrtak ujtru.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    Ma trika da nosim laptop, ja nosim tiganj, za laptop zaduži neke svoje ortake, a sunCica će otkucati izveštaj za minut odatle!!!

Joj kakva groznica pred putovanje me treska, totalni haos po gradu, euforija, svi se spremaju za doček, pošto nisam opterećena proslavom dočeka ja običnno tako popodne volim da sednem u neki kafić u centru gledam ljude kako jure okola a ja sedim i kuliram. Ovog puta je drugačije, moram da se spremam za skijanje. Idem u Tinj ejjjj, a ja još nisam ni počela da se pakujem. Počeću sa pakovanjem tek u četvrtak ujtru.
    )
    Tako treba i ja se pakovah 2 sata pred polazak busa( i zaboravio samo softshell)
    Blago vama imate 205cm na gleceru i 125cm snega na 2100mnv i jos ce padati.
    Sad vidim gde ode sav sneg, nas obilazi samo tako
    Srecan put i puno snega !

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Unhappy

Citirati Originalno postavljeno od Ivan Bgd Pogledati poruku
    )
    Tako treba i ja se pakovah 2 sata pred polazak busa( i zaboravio samo softshell)
    Blago vama imate 205cm na gleceru i 125cm snega na 2100mnv i jos ce padati.
    Sad vidim gde ode sav sneg, nas obilazi samo tako
    Srecan put i puno snega !
    Joj ako zaboravim nesto od odece ima da se smrznem mnogo, ja sam jedna jako nesrecna devojka u sustini , obozavam skijanje, a zimogrozljiva sam!!!

Member
    Datum registracije
    08.10.2011
    Skije / Bord
    Head iSupershape Magnum 2012
    Godina
    51

Podrazumevano

Pa, mislim da će ti džemper ( i još po nešto) i te kako trebati. Ovo je vremenska prognoza koja mi se do sada pokazala kao najtačnija, iako je 14odnevna:
    http://www.zoover.co.uk/france/rhone...tignes/weather
    Često je gledam, jer su već počeli da prikazuju vreme mog polaska (znači, manje od 14 dana ). Tebi Sunčice, a i svima koji putujete pred Novu godinu želim lep provod i puno pozitivnih utisaka nakon skijanja.
    Izmenio/la sasakv; 28.12.2011 u 14:52.

Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Godina
    51

Podrazumevano

Joj ako zaboravim nesto od odece ima da se smrznem mnogo, ja sam jedna jako nesrecna devojka u sustini , obozavam skijanje, a zimogrozljiva sam!!!
    Kada ti postane hladnije predji na crne staze ( al pazi tamo su crne stvarno crne) i to one neuredjene i da vidis kako ces odmah da se zagrejes(sto od adrenalina sto od napora)

Super Member SnowBeliever avatar
    Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

Jejej....aktivirao se opet topic....sreca sreca radost....mi polazimo za 16 dana...

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Joj probala sam da obučem svu opremu koju sam ponela i mnogo sam smešna u svemu tome, mislim da će mi lakše biti da se kotrljam niz stazu nego da skijam. JOJ pakovanje, znam da ću nešto zaboraviti, ma važno je da sam ja tiganj spakovala. JOjj kako sam uzbuđena, srećna i nervozna ko kuče u liftu. Mnogo ću smoriti društvo iz sobe, jer ja moram da sam spremna u ful opremi, ispred žičare makar par minuta pre početka rada.

Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Godina
    51

Podrazumevano

Joj probala sam da obučem svu opremu koju sam ponela i mnogo sam smešna u svemu tome, mislim da će mi lakše biti da se kotrljam niz stazu nego da skijam. JOJ pakovanje, znam da ću nešto zaboraviti, ma važno je da sam ja tiganj spakovala. JOjj kako sam uzbuđena, srećna i nervozna ko kuče u liftu. Mnogo ću smoriti društvo iz sobe, jer ja moram da sam spremna u ful opremi, ispred žičare makar par minuta pre početka rada.
    Opusti se ! ) Ne zuri ujutru.
    Ja sam uvek jurio ujutru da budem prvi na stazi(cekao i po pola sata da otvore) da sto vise zica izvucem , ali tamo u Tinju sam prvi put doziveo da uopste ne cekam red(gubim vreme) na zici i da vise skijam nego da cekam zicu i da me vozi zica.
    Tako da sam se tamo naskijao za tih 7 dana i to sa bronhitisom i temperaturom 38.5 prva 3-4 dana vise (u predjenim km staza) nego na kopu ili jahorini zdrav za 12 dana (i to sam izlazio na stazu tek oko 11h kada oborim malo temperaturu febricet tabletama)

Nadam se da si spakovala i kondiciju i nesto snage pored tiganja
    Izmenio/la Ivan Bgd; 29.12.2011 u 11:52. Razlog: dopuna

Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Joj pa i jesam i nisam, vežbala sam, više nego obično, ali idalje premalo, ali recimo da sam poslednjih nedelju dana skroz u gužvi pa nisam stigla, imam snage baš dosta (radim sa ozbiljnim težinama kad su žene u pitanju), ali izdržljivost, aerobna kondicija mi je 0 (pa nekoliko nivao ispod). Znam da će onda u situacijama gde je potrebna izdržljivost proraditi moja tvrdoglavost i opčinjenost skijanjem, samo se plašim da se ne povredim onda!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •