Strana 19 od 45 PrvaPrva ... 9171819202129 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 181 do 190 od 442

Tema: Tignes

Member
    Datum registracije
    08.10.2011
    Skije / Bord
    Head iSupershape Magnum 2012
    Godina
    51

Podrazumevano

Vezba mi ne treba,al mi ni svo znanje,a ni nove skije,pancerice,nova jakna niti nova kaciga tu ne pomazu!Kazu ima momka,nekog DJOLA (znas li ga?). Osim ako ne kupim kupace gace. Znas li mozda koju marku i koji dezen voli? :-) Nego,pusti ti Suncicu,izbacice nas sto se ne drzimo teme i ne pricamo o Tignesu.

Super Member SnowBeliever avatar
    Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

eeeeeeeee....drugari jako sam srecan, danas sam uplatio preko SkiBusa, Tignes 14.01.2012.... sreca sreca radost......veliki teret mi je pao sa srca,i konacno sam resio organizaciju i komletno cimaje sa mojom ekipom, na kraju smo od nas 5 ostali nas dvoje... jeeeee..... da cujem ko sve ide 14og(tacnije petka 13og) u Tignes sa foruma... e da, nas dvoje smo kako mi je rekao gospodin iz ski busa, smesteni sa nekih dvoje momaka iz Pozege...pitao sam ga da li su na forumu ali nije znao da mi odgovori...zna neko ljude...pozdrav pa se druzimo...sad konacno znam za koji ski centar da pratim prognozu...heheh...do sad smo vec 3 ili 4 ski centra i 3 drzave promenili...kao i svake godine...uydravlje :op

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Vidimo se tamo.

Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

hehe...e xtra druze...gledam tamo na oficijelnom sajtu lepo pada sneg, ako su im sveze informacije pise da iu samom gradu na 2100m ima 65cm snega.... a i za sledece dane najavljen sneg ... hopa cupa

Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

e da jos jedno pitanje za sve one koji su bili u Home Club apartmanima, koliko je blizu prva zicara, i kako izgleda odlazak do nje, jel ima da se pesaci ili moze da se odskija, i kako se zove ta staza/zicara, jel ne mogu da se na planu grada orijentisem tacno gde je taj deo tinja Lavachet u kojem je valjda apartmanski komplex

i-a, i-a...
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic Nomad Blackeye
    Godina
    44

Podrazumevano

Imas ovdje mapu pa gataj gdje je:

http://www.tignes.net/en/practical-i...rt-map-91.html

Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

e hvala... bas sad pokusavam da skapiram malo i preko google earth-a....ma vidim da je blzu lift, tacnije ima dva lifta koja vode na suprotna brda valjda

e jos nesto...pitanjma nikad kraja....jel ima neko da mi preporuci neku dobru radnju za ski opremu, pogledao bi eventualno neku kornjacu iliti protektor za ledja?

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od SnowBeliever Pogledati poruku
    e hvala... bas sad pokusavam da skapiram malo i preko google earth-a....ma vidim da je blzu lift, tacnije ima dva lifta koja vode na suprotna brda valjda

e jos nesto...pitanjma nikad kraja....jel ima neko da mi preporuci neku dobru radnju za ski opremu, pogledao bi eventualno neku kornjacu iliti protektor za ledja?
    Tačno, generalno imaš pristup na dve žičare koje te povezuju sa gde god hoćeš. Pristup žičari od apartmana kompletno na skijama pod uslovom da ima snega. Za povratak je malo komplikovanije jer ima jedan prilaz koji treba potrefiti a u protivnom je povratak busom jednu ili dve stanice što nije nikakav bedak.

Ski radnji ima koliko hoćeš pa traži šta ti treba. U principu najsnabdeveniji je Intersport kojih čini mi se ima dva.

Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

u xtra...obradovao si me....hvala

Member
    Datum registracije
    24.10.2011
    Skije / Bord
    Fischer

Podrazumevano sunCica

Opasan je taj njen, nemoj da te cuje...
    Gacice, pa sto manje i tanje valjda. A moras i da znas da plivas...bez kacige...u Tinju, da ostenemo na TEMI
    Citirati Originalno postavljeno od sasakv Pogledati poruku
    Vezba mi ne treba,al mi ni svo znanje,a ni nove skije,pancerice,nova jakna niti nova kaciga tu ne pomazu!Kazu ima momka,nekog DJOLA (znas li ga?). Osim ako ne kupim kupace gace. Znas li mozda koju marku i koji dezen voli? :-) Nego,pusti ti Suncicu,izbacice nas sto se ne drzimo teme i ne pricamo o Tignesu.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •