Ima li neko da je bio gore da ne lupamo dzabe iz Podgorice ako nisu pripremali staze za petak?
Jel se zna kada ce biti pusten u prodaju onaj jeftiniji 10/sezona ski pass i koliko ce biti ove godine ta cena?
kao i hoce li opet morati licno da se uzme?
@ExBaker: čekaj izveštaj sa staze prvo pre nego što potegneš na toliki put. Sezona još nije otvorena pa ...
e, da, info sa sajta skijalista srbije je da ce od ove sezone da sezonski i ski pas 10/sezoni kupljen za kopaonik vaziti i za tornik i staru planinu![]()
da pa zato i pitam.
jel ce na ovoj temi biti obavestenje o tome ili na nekoj drugoj temi i kojoj?
Pitanje je samo koliko se dana za jedan Koponički dopija na Zlatiboru a koliko na Staroj Planini.
Ne bi bilo fer da je dan za dan. Nisu isti odnosi cena ski karata.
Bilo bi ok da za Zlatibor bide 1 : 1,6 a za staru Planinu 1 : 2 ako bi se gledao odnos recimo 10 dnevnih običnih pasova...
Možda moja računica nije dobra, svakako je blizu Expo-Zim pa će i to biti razjašnjeno.
________
Akole
@Cleopatra: izašao je cenovnik još letos, 10/sezona ima svoju cenu (nema one jako povlašćene cene u predsezonu kao prošle godine) -10% ako kupiš na ExpoZimu.
A što se tiče akole-tove priče o odnosima, ja verujem da će biti 1:1, baš zato što važi samo za sezonski (gde taj odnos nije bitan) i za 10/sezona, čisto da neko kome ostane neki dan može da potroši i na SP/Zlatiboru ako se zatekne - ti odnosi 1:2 (0.5 da se oduzme od ski passa) i sl. bi samo napravili potpunu zbrku (bog otac ne bi mogao posle da zna koliko mu je ostalo na ski passu
). Sećate se da je isti ski pass važio i za Jahorinu ali se ne sećam da je to iko koristio
, bilo bi jako interesantno kada bi Jahorinski sezonski važio na Kopaoniku
![]()
Pa jos kad bi na Kopu dali popust kao na Jahorini, da kupim sezonski, i tacno znam gde bih proveo pola sezoneA tamo gde provodis vreme, trosis pare i na sve ostalo, ali to nikome ne pada na pamet ovde izgleda! Iskreno, da sam malo drugacije planirao sezonu, kupio bih sezonski za Jahorinu pa me Kop ne bi video!
Trenutno je 28 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 28)