Strana 238 od 719 PrvaPrva ... 138188228236237238239240248288338 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.371 do 2.380 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Promena cene se do ovih godina dešala krajem februara a sada je ta smena u drugoj polovini marta, a baš tada prestaje puna pounjenost smeštaja. Dakle dobili smo da nam je "Top" sezota rastegnuta od 23.12.2011.-15.03.2012. a to je gotovo cela sezona.
    Nekako imam utisak da je možda ovaj put neko analizirao podatke iz ski data sistema pa pošto nije veliko poskupljenje da se uštrbne na trajanju.

Samo mi nije jasno zašto je ukinut 10/s sa popustom.
    ________
    Akole

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Možda su hteli da popularizuju skijanje jer u tom periodu ionako ima manje skijaša i vrlo je teško da posle 15.3. bude snega? Malo je verovatno ali možda je stvarno neko mućnuo glavom i zaključio da bi tako bilo bolje.

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

Mislim da se krije da je neko resio da malo razvije kop do kraja sezone, tj dok ima snega. Sestra i ja smo se vec dogovorili za jedan session u kombinaciji JAt apartmani + jeftin skipass, u svakom slucaju ce raditi 3-4 staze, kao sto je vec godinama unazad, za te pare bi bilo sramota ne otici

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Ja uzimam moj 10/s na Expozimu. Mislim da će to biti najpovoljnija varijanta.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Exclamation Parking ili zelena površina ispod JATA i Konaka?

Pročitao sam komentar da se ograđuje parking ispod Jat-Apartmana i Konaka a to danas pokazuju slike sa info kopa zakačene u prilogu. To je inače onaj blatnjavi prostor koji je do sada korišćen kao parking. Doduše ponekad je bio i snežni lavirint.

Ima li neko invormaciju da li će taj prostor ostati-postati zelena površina ili će postati parking sa naplatom ali bez blata ?

Da li to rešenje problema sa parkiranjem i 'lopatarima' ili je momenat koji će izazvati još veće probleme jer neće biti gde da se parkira?

Naravno i ako bude rešenje naplate parkinga koja će cena biti?

pozdrav
    Priložene slike Priložene slike     
    ________
    Akole

Super Member
    Datum registracije
    23.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor SLC

Podrazumevano kop

Za sve ljubitelje Rtnja,

Renoviranje je u toku, cene za sezonu 2011/2012 ce najverovatnije biti iste kao i prosle godine, ali ce smestaj biti dosta bolji.
    Hotel Angella, koji je deo Konaka, ce od ove sezone dobiti wellness i spa centar.
    Pozdrav.

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Podrazumevano

lepe vesti

Senior Member
    Datum registracije
    26.12.2005
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ski&sun Pogledati poruku
    Za sve ljubitelje Rtnja,

Renoviranje je u toku, cene za sezonu 2011/2012 ce najverovatnije biti iste kao i prosle godine, ali ce smestaj biti dosta bolji.
    Hotel Angella, koji je deo Konaka, ce od ove sezone dobiti wellness i spa centar.
    Pozdrav.
    Jel znas mozda sta je tacno predmet renoviranja?

Sto se tice cene pass.a od 16.03., konacno jedan logican potez. U tom periodu, sve i da ima 2m snega, broj skijasa je jako mali i to posluzi kao izgovor/razlog da se ukljuce samo 3-4 zice. Ovo bi moglo da da rezultat na duze staze sto bi i trebalo da bude cilj planskog razvijanja ski centara.

Super Member
    Datum registracije
    23.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor SLC

Podrazumevano

Kamin sala i taj prizemni deo se valjda nece renovirati, prvi, drugi i treci sprat bi trebal da dobiju kompletno nove sobe (svaka ce imati svoje kupatilo), a za 4. sprat nisam siguran. Sve u svemu, izgleda da ce to biti fenomenalno!

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Imate li iskustva kada se rasproda Rtanj?
    Nekako imam utisak da se brzo razgrabi,
    posebno termini za raspust do 15.01 zar ne?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 35 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 35)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •