Nocne aktivnosti na skijanju nisu bitnije od skijanja i nikako ne smeju dovoditi njegov kvalitet u pitanje.
Nije bitno dal ume, vec da voliiiii. Da sama nosi svoje skije, to se podrazumeva![]()
Nocne aktivnosti na skijanju nisu bitnije od skijanja i nikako ne smeju dovoditi njegov kvalitet u pitanje.
Nije bitno dal ume, vec da voliiiii. Da sama nosi svoje skije, to se podrazumeva![]()
Svaka cast za temu, ulepsavate mi dane svakim novim postom!!! Jos uvek nisam u situaciji da se ukljucim u polemiku ali pazljivo skupljam informacije!!! ;-)
Druže Ogi86,
nadam se da će čitanje zaključaka ove naše polemike pozitivno uticati na neke kriterijume pri tvom izboru. Moraš naći skijašicu ili borderku (i one su ok, vole sneg, a i
lako nose svoju dasku,)
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...sa ĆELAVIM
Ne, ne, ne, ne prvo je otišla onda sam tamo upoznala ćelavog ...
već vidim kako se pola ljudi s ovog foruma pred sezonu šiša naćelavo...![]()
Ima i drugih metodaza one malo manje odvazne, lazna cela.
))))))))
Da podelim iskustvo u vezi zene/devojke mozda dobijem neki savet od ovih par bracnih(u ovom slucaju predbracnih) savetnika![]()
Pocelo je pre 4 god zavrshilo se pre pola, shmrc. Imala je zelju da nauci da skija, savladala je to i to prilicno dobro. U pocetku nisam smeo da se razdvojim od nje posle je bilo opustenije (cak mi je nosila skije 2 puta kad nisam bio pri sebi )medjutim mnogo downside stvari...Pa poslednje skijanje sam morao da tempiram samo kad je njoj odgovaralo, ispalio sam ekipu i tako to. Sad sam o5 Han Solo (Listen)
Zakljucak svega bi bio, devojka/zena na more a ti na planinu(tu se slazem sa vecinom) cak i da ti samo kuva na zimovanju ipak joj mesto nije u toj kuhinji :P ahahha kapiram ni u toj ulozi keve. Shalu na stranu realno planina je trip za svoj gusht, da skijash i da se zajebavash sa drustvom. Nema vremena za sentimentalnosti...![]()
Znači moja veza sa aerodinamičnim je osuđena na propast? Upoznali se na skijanju, smuvali se na skijanju mesec dana kasnije, družimo se i najčešće se radi o nekom sportu koji je letnja zamena za skijanje? :(
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)