Strana 12 od 13 PrvaPrva ... 210111213 PoslednjaPoslednja
Rezultati 111 do 120 od 121

Tema: Jel skijate vi ili samo zevate na forumu

Super Member
    Datum registracije
    15.03.2004
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    .., jer će sutra biti gužva na Moelltaleru.
    Guzva je bila na vozu ujutro a na stazi i liftu nije, što me začudilo i obradovalo. Snijeg je odličan, jedino je popodne malo smekšalo u dnu.

Super Member
    Datum registracije
    15.03.2004
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od designbvr Pogledati poruku
    ..deca porasla, ni u ludilu nemaju nameru da skijaju s'tobom , gospodja polako prelazi u shetache, sve joj 'ladnije i teze , a TI ostanes sam u svojoj ljubavi, chak i drustvo koje je uvek bilo za akciju se polako povlachi i STA SAD
    Prošle godine u Alpe Lusia-i krenem jednom crnicom (Valbona) i ispred sebe vidim starijeg čovjeka kako kreće nizbrdo. Staza je baš crna i duga oko 1,5 km. Nakon 500m kvadricepsi se već ugrajali i javljaju se a lik ispred mene ne posustaje. Razmisljam, steta je stati, imam dobar ritam a tu je i ovaj ispred mene, slaže klasiku, skupio skije, gore-dole preko mekanog dijela, pomislim neće on još dugo, idem za njim. Nakon kilometra meni se upali upitnik nad glavom, šta je ovo, pokušavam da ga uhvatim a onda vidim da su u stvari tu dvojica takvih, idu jedan iza drugog. Noge lagano otkazuju ali mi sada ponos ne da da stanem. Dođemo do kraja bez pauze, duša mi u nosu, noge klecaju a dva djeda ispred mene odoše na gondolu. Na vrhu gondole stadoše minut-dva, ja prođem ispred njih da ih bolje pogledam, imali su minimalno 65 godina, obojica. Oni odoše ponovo Valbonom a ja na drugu stranu gdje sam ostavio suprugu i djecu.
    Od tada se nadam da ću u njihovim godinama sa nekim od mojih sadašnjih skibuddy-ija skijati sa istim žarom kojim skijamo sada.

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od bobo Pogledati poruku
    Prošle godine u Alpe Lusia-i krenem jednom crnicom (Valbona) i ispred sebe vidim starijeg čovjeka kako kreće nizbrdo. Staza je baš crna i duga oko 1,5 km. Nakon 500m kvadricepsi se već ugrajali i javljaju se a lik ispred mene ne posustaje. Razmisljam, steta je stati, imam dobar ritam a tu je i ovaj ispred mene, slaže klasiku, skupio skije, gore-dole preko mekanog dijela, pomislim neće on još dugo, idem za njim. Nakon kilometra meni se upali upitnik nad glavom, šta je ovo, pokušavam da ga uhvatim a onda vidim da su u stvari tu dvojica takvih, idu jedan iza drugog. Noge lagano otkazuju ali mi sada ponos ne da da stanem. Dođemo do kraja bez pauze, duša mi u nosu, noge klecaju a dva djeda ispred mene odoše na gondolu. Na vrhu gondole stadoše minut-dva, ja prođem ispred njih da ih bolje pogledam, imali su minimalno 65 godina, obojica. Oni odoše ponovo Valbonom a ja na drugu stranu gdje sam ostavio suprugu i djecu.
    Od tada se nadam da ću u njihovim godinama sa nekim od mojih sadašnjih skibuddy-ija skijati sa istim žarom kojim skijamo sada.
    Samo da je zdravlja i želja po skijanju...inače to su sasvim OK godine....ima tih likova kod nas kolko hočeš

Super Member designbvr avatar
    Datum registracije
    20.01.2008

Podrazumevano

Dobro de sad,
    nisam bas u tim godinama, daleko sam i od 55 , (52-ga)
    nego sam sve usamljeniji, napustaju me i skibuddy-iji,
    a tih "dedica" ima svuda i u SLO i na KOP-u, a bogami
    sam ih bas vidjao u AUT i IT, i bili su mi bas simpa,
    uglavnom skijaju "staru" (vezane noge) tehniku i to rade
    maestralno , uzivanje za gledanje (a skijam je i ja )
    Sto kaze skiman, samo da je zdravlja i poneki jevrejic, zelju imam,
    nadam se da cemo svi mi da skijamo jos dugo, ima nas ovde
    45+ dosta a MLOGO VOLEMO da se suljamo niz planinu
    Naj je važniji osećaj za feeling

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Ma nego šta...ova legenda je rođena 1938... i ne popušta(pobedio bi on i mnooooogo mlađe od sebe)....BTW ovog je vikenda bilo državno masters (veteransko) prvenstvo Slovenije na Kaninu i slika je baš nova....toliko o tome, koliko se nekomu da u ovim godinama...
    Priložene slike Priložene slike  

Super G hogar avatar
    Datum registracije
    26.12.2010
    Skije / Bord
    Head WC Rebels e-Speed Pro
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od bobo Pogledati poruku
    ... Noge lagano otkazuju ali mi sada ponos ne da da stanem. Dođemo do kraja bez pauze, duša mi u nosu, noge klecaju a dva djeda ispred mene odoše na gondolu. ...
    Od avgusta ideš sa mnom na kondicione pripreme pa da vidiš kako se nakon tri mjeseca vozi crveno-crnih 4 km punim gasom... I neće te više nekakve djedice spopadati i gnjaviti po stazi

A zauzvrat (kad se pripremimo za skijanje kako valja) očekujem poziv za Molltaler u novembru

Super Member
    Datum registracije
    15.03.2004
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od hogar Pogledati poruku
    Od avgusta ideš sa mnom na kondicione pripreme pa da vidiš kako se nakon tri mjeseca vozi crveno-crnih 4 km punim gasom... I neće te više nekakve djedice spopadati i gnjaviti po stazi

A zauzvrat (kad se pripremimo za skijanje kako valja) očekujem poziv za Molltaler u novembru
    Obično ozbiljne svakodnevne pripreme počinjem u oktobru ali se pokazalo da kondicije nikada nije previše, ove godine je plan da promjenim pristup i budem aktivan i preko ljeta! A za zajedničke treninge ćemo se dogovoriti, proći će ovih sušnih 6 mjeseci brzo.

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Ma nego šta...ova legenda je rođena 1938... i ne popušta(pobedio bi on i mnooooogo mlađe od sebe)....BTW ovog je vikenda bilo državno masters (veteransko) prvenstvo Slovenije na Kaninu i slika je baš nova....toliko o tome, koliko se nekomu da u ovim godinama...

Eee... Čika Miloš Mišović, nekada novinar NIN-a, napisao je i knjigu o NIN-u, umro je u međuvremenu... Skijao se sa 83 godine. Pitam ga jedared: čika-Mišo, hoćemo na Kopaonik ove godine? A on će: "Neću, nema se para..."

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

O tome vam pricam....
    Cao Goksi!

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Ja bih ziveo kao kralj u srbiji kad bi minimalac bio 1000e .
    Cao Goksi!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •