Meni su na Kopaoniku zamenili skipas, ali nisam ga izgubio već je valjda od savijanja u džepu ili interakcije sa mobilnim prestao da radi (nije mi se otvarala kapija). Priložio sam stari pas i račun na prodajnom mestu i dobio novi.
Meni su na Kopaoniku zamenili skipas, ali nisam ga izgubio već je valjda od savijanja u džepu ili interakcije sa mobilnim prestao da radi (nije mi se otvarala kapija). Priložio sam stari pas i račun na prodajnom mestu i dobio novi.
Ne znam da li skijalistu srbije, ili skijalustu kopaonik trebaju sredstva pre sezone. U svetu je valjda normalno da postoje takve promicije, da bi se nabavio neki novac u mrtvilu izmedju dve sezone. Kontam da je u pitanju neka privatna svojina mozda opterecena i nekim kreditima, da bi definitivno bilo i sezonskih ski paseva po mnogo povoljnijoj ceni.
Cao Goksi!
Zapanjen sam ako je tako. Pa elektronski ski pas pored ostalog i služi da se zameni u slučaju nekog defekta. Ne mora da se izgubi, može da se desi da se kartica razmagnetiše i u FR je najnormalnija stvar da se, uz račun, na licu mesta dobije novi elektronski ski pas. Zato se račun nosi sa sobom, mudro je da bude odvojen od ski pasa zato što ako se izgubi ski pas ostaje ti račun pomoću kojeg ćeš na samoj stazi dobiti novu ski pas.
Šta je ustvari ski pas? Magnetna kartica u koju su uneti podaci o identitetu i važenju ski pasa. U slučaju gubitka, prost je postupak da se određena kartica blokira i da se izda druga, važeća, uz skromne troškove nadoknade za novu magnetnu karticu. Ako na Kopaoniku to ne primenjuju, onda je to varvarstvo koje me zapanjuje čak i od njih i potpuno opravdava moju odluku da nemam nikakva posla sa tim divljacima.
Inače, ta viša sila kod koje na Kopaoniku prihvataju povraćaj novca je sramno definissana. Na primer, teška povreda na stazi, ali samo uz potvrdu nadležne ambulante, s tim da se uvažava povraaćaj i za člana porodice, ali samo jednog, zatim smrtni slučaj u porodici, ali uz potvrdu nadležne matične službe itd. Muka mi je i da nabrajam. To su prostaci i banditi.
Што се тиче замене скипаса ако се он изломи или размагнетише ту нема проблема. Ја сам имао 10/сезона, и после шест дана је почео да ме зеза. Отишао сам на благајну и за пет минута сам добио замену. Да нисам имао рачун било би чупаво. Међутим, кад сам куповао скипас службеник је све обавештавао да чувају рачун уз скипас. Иначе, скипас 10/сезона је ове године био пун погодак, дневно по 830 динара кад год пожелиш.
Pa naravno. DakleM, zakljucak je da na Kopu ipak menjaju skipass (ostecen, izgubljen) za novi, AKO imate racun...
Ali ne znam da li znate da ce od danas skipass na Kopu biti 40% jeftiniji? Mozda ce u junu biti bar 50% ili u avgustu citavih 60% ako od ovih 40cm utabanih ostane bar 15-20, hehe?![]()
![]()
Mala ispravka, radi se ustvari o RFID (Radio Frequency Identification) a to je parče kartona koji u sebi ima čip i antenu koja na pobudu kapije dobija napon i odašilje svoj broj. E po tom broju sistem u realnom vremenu zna šta je vezano za njega i šta dalje da radi, u bazi pod tim brojem može biti smešteno sve što im ikada može zatrebati.
Tako da, pošto smo utvrdili, da čuvaju te podatke znaju koje si staze prolazio za svo vreme od kada si u bazi naravno ako kupuješ pass sa slikom.
Baš su se setili na vreme ali ima još vremena do Juna da spuste cene...
Od 06. aprila 40% pousta na ski pas
Izvor: Skijališta Srbije
05.04.2011. - U ski centru Kopaonik će od sutra, 6. aprila 2011, važiti popust od 40 posto na cene ski karata. Skijašima su na raspolaganju žičare Karaman greben, Pančićev vrh i Duboka 2. Visina utabanog snega na stazama je do 40 centimetara.
Nove cene: 1/2 dnevni-750; 1dnevni-1150: 2dnevni 2000; 3dnevno-2900; ...
Cenovnik...
Iskoriste popuste na cene ski karata i uživajte na u prolećnom skijanju na dobro pripremljenim stazama.
Zoran, www.skijanje.rs
Svaka cast, i dalje rade.. Kod nas Kolasin1450 zatvorio 4. aprila. Ako se ne varam, ovo je jedino skijaliste u regionu na kojem i dalje ima skijanja(kakvog-takvog).
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)