Strana 226 od 719 PrvaPrva ... 126176216224225226227228236276326 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.251 do 2.260 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Ja sam prvi put na kopu video da kontrolišu ski pas.
    Klinca su kada je prošao kapiju zaustavili i zamolili da pokaže pass. Situacija mi uopšte nije jasna jer smo mu kupili skipass za odrasle bez slike na 6 dana?? Kao da je lik letimično pitao ljude da pokažu pass. Žičničar je stajao u prostoru između skidata kapije i kapije za ulaz na sam lift.

Bio sam iznenađen ali ne i uvređen....
    Rade svoj posao...

Ski Fanatic zloglasni avatar
    Datum registracije
    27.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 World Cup SC
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    @pailhead: ista stvar važi i na Kopaoniku, samo se prvi put slikaš, znam pošto dečiji ski pass zahteva sliku, i nisu mi ni tražili da se slikaju samo su našli sliku u računaru. A ne moraš ni da vodiš decu sa sobom ako prvi put kupuješ pass za njih pošto možeš da im daš sliku sa mobilnog (to su mi oni ponudili).

Za onaj 10/sezona su "plašili" ljude iz prostog razloga da se isti ne bi zloupotrebljavao (a jeste, pošto se može videti i na oglasima na ovom forumu barem 2 takva u prodaji - a ski pass nije prenosiv po pravilima svih skijališta na svetu)..

Ljudi zloupotrebljavaju ski passove, kradu skije sa ski testova, pa nije ni čudo što se kontroliše više.

Lično ne vidim nikakav problem da mi neko ponekad proveri ski pass (a nikada mi niko u životu [do sada] nije proveravao ski pass, ni na domaćim ni na stranim skijalištima), nemam šta da krijem, ne petljam, pa nemam ni čega da se "bojim".
    Gresis sinko,silno gresis.Passovi tipa 10 po sezoni su u nekim centrima u americi u potpunosti prenosivi.Konkretno za Mt.high postoji six pack ili ti 6 dana koje moze da iskoristi ko hoce i kad hoce i mozes da ih kupis koliko hoces.Slicna je situacija i u par centara u juti.Naravno ovo ne vazi za sezonski pass.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

U pravu si, ne važi za sve tipove passa za ceo svet.. Ali za centre na Balkanu, Austriji, Italiji i Francuskoj je to slučaj (barem koliko ja znam)..

Inače, video sam u decembru u Tinju kako jednom tipu proveravaju ski pass (priđe mu devojka sa nekim uređajem, odvoji ga u stranu i onda "preslišava" pola sata - pošto sam pri sledećem spustu video da su završili posao i da mu je rekla da može da prođe samo još jednom - da se izvuče).

Interesantno je i da različita prodajna mesta za isti ski pass imaju različita pravila, npr. u Val Gardeni i Alta Badia kada kupuješ ski pass (za Dolomiti SuperSki) samo ti traže pol skijaša (verovatno zbog nekih statistika - i na ski passu piše pol) i ništa više, dok u Arrabi (za isti ski pass) ti traže i ime i prezime (ali ne i fotografiju) - za 6dnevni. Za sva ova prodajna mesta važi da ski pasovi nisu transferabilni.

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    U pravu si, ne važi za sve tipove passa za ceo svet.. Ali za centre na Balkanu, Austriji, Italiji i Francuskoj je to slučaj (barem koliko ja znam)..

Inače, video sam u decembru u Tinju kako jednom tipu proveravaju ski pass (priđe mu devojka sa nekim uređajem, odvoji ga u stranu i onda "preslišava" pola sata - pošto sam pri sledećem spustu video da su završili posao i da mu je rekla da može da prođe samo još jednom - da se izvuče).

Interesantno je i da različita prodajna mesta za isti ski pass imaju različita pravila, npr. u Val Gardeni i Alta Badia kada kupuješ ski pass (za Dolomiti SuperSki) samo ti traže pol skijaša (verovatno zbog nekih statistika - i na ski passu piše pol) i ništa više, dok u Arrabi (za isti ski pass) ti traže i ime i prezime (ali ne i fotografiju) - za 6dnevni. Za sva ova prodajna mesta važi da ski pasovi nisu transferabilni.
    U Tinju su se pojavili fals ski pasovi pa moras uz ski pass da nosis i racun koji si dobio prilikom kupovine.
    Na racunu ti stoji i serijski broj ski pass-a.
    To su nam naglasili i jos da ti sluzi i ako izgubis pass da dobijes drugi.

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

isto su meni naglasili na Kopu bez ovog da ih ima falsh, samo za zamenu ako izgubim..

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Čujem, da su bili SLO (barem dva) demonstratori u martu na kopaoniku...

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Na kopu nema zamene ako izgubis skipass...jedino povrat para ako prekines skijanje usled definisane vise sile.
    U FRA je uobicajeno da se uz racun (u 3d neka vrsta potvrde) moze ponistiti stari izgubljeni i dobiti zamena.
    Nisam cuo da racun mora da se nosi sa sobom....to po meni nema smisla. Ako mi je validan skipas onda je validan, ako je falsh i provale, neka ga uzmu. Ali ne dolazi u obzir da ako je validan uzmu zato sto nemam racun.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Ako već neko pravi falš passove, zar mu je problem falsifikovati i račun?

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

nikada mi nece biti jasno kako ne mogu da stave povoljnu cijenu sezonskog ski pasa pa da napune skijaliste umijesto da skijase tjeraju sirom evrope kud koi,prava lova dolazi kad svijet dodje na skijaliste kroz usluzne djelatnsti
    jebes budale

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Nisam siguran da na Kopu nema zamene ski passa: lepo mi devojka na onom salteru rekla: "cuvaj i racun, jer ako izgubis ski pass, da mozemo da ti napravimo novi!" Ne verujem da je nesto na svoju ruku rekla, a ja ga nisam izgubio, pa ne znam ... U jakni u rukavu mi jos stoji i ski pass i racun..

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •