Strana 211 od 719 PrvaPrva ... 111161201209210211212213221261311711 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.101 do 2.110 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

nisu ni oni blesavi
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Kop-srpski Davos

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Ma ja jedva čekam vikend!!! Još malo smrzavanja na onom dvosedu koji penje na Krčmar, 20min i onda se spustim za 10 min dole. Jupiii!!!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Member
    Datum registracije
    22.01.2008

Podrazumevano

danas bio gore, sneg na putu od razbojne do vrha, ima i leda, magla do gobelje od jarma vedro, sutra da se obavi nesto na brzinu pa uvece pravac planina

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Sunčice, mnogo je brže da se popneš od duboke do pančića pa preprečiš kroz šumarak do krčmara.

Super Member sev avatar
    Datum registracije
    26.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Superior Pro; Elan Magfire 82xTi

Podrazumevano

Jeste brze - ali ako ima magle i/ili ako je neko malo slabiji skijas, ta precica nije dobra opcija.

Dobra opcija je iskljucivo za solidne skijase i one koji znaju planinu. I jedno i drugo

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ftj Pogledati poruku
    Sunčice, mnogo je brže da se popneš od duboke do pančića pa preprečiš kroz šumarak do krčmara.
    Da li je ove godine neko koristio ovu prečicu?
    Ima li promana na njoj ili je još šumica puna kratera.
    Sada je ta prečica ucrtana na zvaničnoj mapi pa je red da su je i sredili, prošitili i doveli u nivelaciju.

Ja sam doživeo i video razne zanimljivosti koristeći tu prečicu na sreću bez poledica. Bude tu svega... Može biti baš komplikovana i opasna radnja.

Senior Member Dogac avatar
    Datum registracije
    10.02.2011
    Godina
    46

Podrazumevano

Koristio ja i ništa se tu nije promenilo. A inače, dosta niže od prečice ima put kojim je prošao ratrak, ali njime ne može do druge staze bez dobrog naprezanja nožnih mišića. Možda je on ucrtan?

Ski Magare Milos011 avatar
    Datum registracije
    05.01.2007
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    46

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Da li je ove godine neko koristio ovu prečicu?
    Ima li promana na njoj ili je još šumica puna kratera.
    Sada je ta prečica ucrtana na zvaničnoj mapi pa je red da su je i sredili, prošitili i doveli u nivelaciju.

Ja sam doživeo i video razne zanimljivosti koristeći tu prečicu na sreću bez poledica. Bude tu svega... Može biti baš komplikovana i opasna radnja.

Prečica sa Suvog rudišta od žice Duboka ka stazi Krčmar zvanično ne postoji. Nema je na mapama.

A ako ima snega ne vidim zašto bi bilo tehnički zahtevno da se tuda preseče. Ja sam prošao tuda pre nekih mesec dana i bilo je napeto jer je bilo malo snega.

A i postoji ona priča da je taj deo zabranjena (zaštićena) zona, mada to ni samim radnicima SS nije baš najjasnije. Naime, tih dana su spremali Krčmar da puste, ali još nije radio, i radnici SS su zaustavljali ljude na spajanju Krčmara i Duboke koji su koristili tu prečicu jer je staza zvanično zatvorena.

Jednog od njih sam pitao da li će biti dozvoljen prelaz sa žice Duboka kada puste stazu Krčmar.... čovek mi ladno odgovori da "hoće ako bude snega". Pa čekaj malo.... jel dozvoljeno ili nije???

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Prošli vikend je stotine ljudi tuda prolazilo bez ikakvih problema, snega je bilo dovoljno, čak je i početnica jedna prolazila sa mnom bez problema. Doduše stoji znak da je zabranjeno tuda ali niko ga ne vidi

Stvarno bi trebalo napraviti neku stazu koja ih spaja, pretpostavljam da će po "master planu" biti. Gde se može uopšte naći taj master plan kopaonika??

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 10 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 10)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •