U Subotu 18/tog sam sa prijateljima i cerkom bio na Divcibarima i doziveo neprijatnosti kakve nikom nebi pozeleo.
Padao je vlazan sneg i vec prilikom prvog spusta mi je otpao ski- pas, pokvasilo se obicno parce kartona i otkinulo sa metalne alke .
Odlazim da "reklamiram"kod sluzbenika koji prodaje ski-pas i koji me je desetak minuta ranije legitimisao da bi mi prodao isti a on mo ladno kaze da mi ne moze pomoci i salje me kod svoga sefa. G-din sef pokusava da mi objasni da ako hocu da nastavim sa skijanjem moram PONOVO kupita ski-pas jer postoji mogucnost da onaj moj neko nadje i koristi.
A kako pitam sa ja kad me je upisao u nekakav spisak ,ime prezime i redni broj koji je identican sa brojem na ski-pasu.
Kada sam odbio da platim i digo poprilicnu dreku upotrebivsi razne argumente G-din sef mi je ponudio svoj VIP ski-pas, dabi se posle 10-15 min. predomislio i trazio da ga vratim .Posto vise nisam zeleo da skijam trazio sam da mi izdaju Fiskalni racun za novac koji sam im dao i umesto f. racuna dobijam neki skrabotinu na paragon bloku( koji savko od nas moze kupiti u bilo kojoj knjizari) i naravno bez pecata.
Napominjem da skijalistam Crni Vrh vise ne gazdiju Skijalista Srbije nego opstina Valjevo. E pa gospodo opstinari neka vam da Bog da vam u buduce svi dolaze na skijanje kao sto cemo dolaziti ja i poveca grupa mojih prijatelja.
Kad se sve sabere i oduzme Kopaonik nije skup. A VI prijatelji skijasu-borderi dobro razmislite gde i kome ostavljate novac koji Vam verovatno nije pao s"neba.

Odgovor sa citatom