Strana 165 od 719 PrvaPrva ... 65115155163164165166167175215265665 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.641 do 1.650 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member
    Datum registracije
    10.11.2009

Podrazumevano

Na web-cam se vidi da ima skijasa na KGB....izgleda da je sestosed pusten u rad.......

Born to ski Bojan87 avatar
    Datum registracije
    20.09.2005
    Godina
    38

Podrazumevano

Kao sto je najavljeno zica je pustena u rad u 12h.

Sto znaci da je sezona 2010/2011 pocela

Super Member sev avatar
    Datum registracije
    26.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Superior Pro; Elan Magfire 82xTi

Podrazumevano

Zica je pustena oko 12:10h.

Staza je iznenadjujuce solidno drzala do kraja. Tehnicari SS na kraju dana su mi rekli da ce sutra pokusati da puste i levi krak Karaman grebena, a "mozda i jos nesto" (nisu bili dalje raspolozeni za elaboraciju ).

Bilo kako bilo - sezona je pocela. Ziveli!

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Prvi sam prosao kroz sistem SS
    Iz nicega je napravljeno skijanje. Pohvale za sistem vestackog osnezavanja. E sad, ono sto nije bilo ok su SS koji su radnike tek u 9h poslali da sredjuju stazu, umesto u npr. 7 jer su uslovi bili nepromenjeni. Sve je sporo islo, pa je skijanje pocelo tek u 12h. Mogli su da za to malo skijanja ne naplacuju ski pass i time nagrade one jadne ljude sto su i po 4 sata cekali na kupovinu 10/s, ali nismo ni navikli da nam SS daju nesto gratis. KGB je danas izgledao kao mravinjak. U 12:10 50ak ljudi sa popodnevnim skipassom zatvorili ulaz na zicu (primetio sam puno necivilizovanih ljudi) i ja zamolim da me propuste, jer imam celodnevni sp, kad na vrhu covek sa detetom kaze "bas me briga, cekaj, ne mogu da pomeram dete". Bilo je i puno kamikaza koji prvi put staju na skije, pa kao na slicugama pravo, te je bilo i povredjenih. Najvece pohvale za sunce , ono je sijalo za 10.

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Na KGB i jos nekim stazama su postavljene kamere na svakoj rampi, te se fotografija sa skipass-a poredi sa tom sa kamere i rekli su da ce blokirati "tudje" skipass-ove. Koliko ce biti rigorozni, ne znam. Kupovali su ljudi za celu blizu i dalju familiju, valjda im nece tek tako oduzimati.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Nikolino Pogledati poruku
    Na KGB i jos nekim stazama su postavljene kamere na svakoj rampi, te se fotografija sa skipass-a poredi sa tom sa kamere i rekli su da ce blokirati "tudje" skipass-ove. Koliko ce biti rigorozni, ne znam. Kupovali su ljudi za celu blizu i dalju familiju, valjda im nece tek tako oduzimati.
    Rješenje se zove: kaciga sa brilama.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Danas počela sezona.
    Kada se uzme u obzir da je pre dva dana bila kaljuga sa 5-6 stepeni svaka ima čast za puštenu žicu.

Ljudi je bilo jako puno i važno je bilo da se sa nekim ne skršiš. Staza je izdražala do kraja naravno da je u zanjih sat dva bila dobro razbijena.

Onih par prvih žica je bilo milina. Ljudima su prodali poludnevni popodnevni pas pa je gužva bila na kapijama ogromna dok nije prošlo 12:30 a žica je puštena posle 12h. Moj pas je prolazio pa nas je bilo samo par na stazi.

Šestosed je pokazao da može gužvu brzo da raščisti. Imam utisak da nije baš vozio u punij brzini.

Prva slika dok još nije bila žestka gužva za ski pas... Čini mi se da je radilo više šaltera. Juče samo jedan!
    Priložene slike Priložene slike      

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Desnu stranu nisu pripremali ali se vide gomilice snega ispod žirafa. Pred kraj rada zice sam video ljude iz SS da petljaju nešto oko žirafa možda i noćas bude radilo osnežavanje.

Levu stranu koja je jedino radila danas su malo proširili ali nisu sklonili posečeno drveće to izgleda ostaje za sledeću sezonu.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Još malo slika
    Sve slike su snimljene do 13h tako da se nevidi prava gužva...

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Marco Pogledati poruku
    Ponesi i opremu jer ce biti skijanja i vidimo se gore
    Joj nisam videla tvoju poruku i nisam ponela opremu, ali i bolje jer da sam skijala ne zunam kad bih došla kući!

Išla sam danas gore samo da bih kupila 10/s ski pas. Put do planine je bio vrlo loš, putari nisu dobro odradili svoj posao, nisu bacili dovoljno soli i put do Kopaonika preko Brusa je bio vrlo klizav. Putari su podbacili!!!

Ipak nekako dolazimo na vrh i upućujemo se ka mestu na kome se prodaju psi, kad tamo GUŽVA!!! Gomila ljudi kupuje 10/s, neki traže jednodnevni, poludnevni itd. Mislila sam da ćemo to završiti za 5min a stajali smo u redu oko 30min. Kupili kutre, malo šetnje gore kad tamo dole na platou, istaknuti ratraci i mobilne mašine za osnežavanje.

Iznenadila sam se da je dosta ljudi skijalo, naravno radio je samo KGB i to od 12 do 15 valjda. Bilo mi nešto mnogo para, a i videlo se da će biti gužva tako da mi nije bilo mnogo žao što nisam ni posnela opremu za skijanje!

Onda nazad preko J.Banje, put duži, jednako zaleđen, ali s manje strmina i samim tim i bezbedniji.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •