Strana 154 od 719 PrvaPrva ... 54104144152153154155156164204254654 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.531 do 1.540 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    40

Podrazumevano

Ludi smo i mi i oni. Mi koji uplacujemo 3 meseca unapred smestaj, da bi skijali po blatnjavom karaman grebenu. Oni koji ovako posluju. Ja sam planirao cak i da organizujem put do kopaonika, i da kupim taj 10/sezoni i da se prakticno obavezem da bar deo iskoristim na kopanoiku. Za nedelju dana idem u francusku, u februaru pa do kraja u italiju, i videcu u januaru najverovatnije na jahorinu.

◆◆ Grimani avatar
    Datum registracije
    04.02.2010
    Skije / Bord
    Line Sir Francis Bacon / Fischer BigStix / Volkl Mantra /
    Godina
    44

Podrazumevano

cuo sam da je besplatan ski pass od 12. decembra par dana. da li je to istina? a sto se tice Kopa ne znam, Jahorina je keva i sto kaze >pailhead< skijam na karamanu...inace bio sam na kopu pre vise od deset godina i iz nekih nostalgicnih razloga odlucio sam da odem opet krajem januara i u to vreme radio je samo krug zicara karaman/pancic/duboka...nema turista pa ne moze sve a za sta ja placam punu cenu ski passa, haos.cuo sam cak da su polovinom februara kao smanjili cenu ski passa ali bezobrazno umanjili cenu u ponedeljak kad su vec turisti kupili za celu nedelju....inace docicu na kop i ove dine ali na 2 ili tri dana i to low cost jer drugacije ne vredi, bolje na neka druga mesta ici.
    @pailhead
    Jahorina februar, najbolje preporucujem apartmane Kosuta iza hotela Kosuta

Member
    Datum registracije
    13.02.2007
    Godina
    46

Podrazumevano

Snega za skijanje verovatno nece biti do 11. decembra kad ima navodno traje predsezona. A i ako bude, nece pustiti zice da ne bi prodali skipass po navedenim cenama. Tako da mi nije jasno zbog cega su istakli cene skipassova u predsezoni kad nemaju nameru da ih prodaju. Veliki su to prevaranti

Member
    Datum registracije
    13.02.2007
    Godina
    46

Podrazumevano

Na Kopu nema nista besplatno. Upravo sam zvao eSeSovce na Kopaoniku gde su mi potvdili da nece biti prodaje skipassova dok ne padne sneg, sto nam dalje govori da je predprodaja cista prevara. A sta je tek sa ljudima koji su uplatili otvaranje sezone... Zesce su prevareni

Senior Member
    Datum registracije
    29.11.2010
    Godina
    46

Podrazumevano

Posle jako ostrog e-mail-a koji sam poslao direkciji Skijalista Srbije, u vezi neozbiljnosti i nepostovanja predsezonskih obecanja u vezi ski pass-a 10/sezoni, na moje potpuno iznenadjenje sam primio poziv (u potpisu mail-a je stajao moj broj telefona) od izvrsnog direktora S.S. gospodina Dejana Ljegnaic-a, koji mi se vise puta izvinio, zahvalio na informaciji i uverio da je na Kopaoniku otvoreno prodajno mesto na kome se vec moze kupiti pomenutu ski pass.
    Iznenadjen sam, jer sam poslao sam taj e-mail iz cistog besa, ali eto izgleda da ce skijaska pravda biti zadovoljena. Ziveli!!!

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Snowman Pogledati poruku
    Posle jako ostrog e-mail-a koji sam poslao direkciji Skijalista Srbije, u vezi neozbiljnosti i nepostovanja predsezonskih obecanja u vezi ski pass-a 10/sezoni, na moje potpuno iznenadjenje sam primio poziv (u potpisu mail-a je stajao moj broj telefona) od izvrsnog direktora S.S. gospodina Dejana Ljegnaic-a, koji mi se vise puta izvinio, zahvalio na informaciji i uverio da je na Kopaoniku otvoreno prodajno mesto na kome se vec moze kupiti pomenutu ski pass.
    Iznenadjen sam, jer sam poslao sam taj e-mail iz cistog besa, ali eto izgleda da ce skijaska pravda biti zadovoljena. Ziveli!!!
    - za tebe

Jel mogu ja sad kao glupa plavuša da pitam šta je na kraju utvđeno kako važi ovaj 10/s ski pas deset nevezanih dana u sezoni ili 10 vezanih dana?
    Ako je 10 nevezanih ja bih u subotu ujtru utovarila sanke i zaputila se tamo!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

@Snowman

Koje prodajno mesto je u pitanju?

Member
    Datum registracije
    08.03.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    - za tebe

Jel mogu ja sad kao glupa plavuša da pitam šta je na kraju utvđeno kako važi ovaj 10/s ski pas deset nevezanih dana u sezoni ili 10 vezanih dana?
    Ako je 10 nevezanih ja bih u subotu ujtru utovarila sanke i zaputila se tamo!
    Moralo bi biti da su nevezani dani, jer ista ta karta ima da se kupi i u srcu sezone, kada ima i obična desetodnevna karta. Dakle, ako su vezani dani, onda ta sezonska karta nema smisla.

Ali opet, znamo gde živimo, tako da je pitanje ipak legitimno, da ne bude posle da je u pitanju ipak jadac. Jer ne zaboravimo da su ovu opciju uklonili iz cenovnika. Nije neobično da vam u istoj firmi jedni kažu jedno, a kad dođete na konkretan šalter službenica vam kaže drugo.
    Izmenio/la goranvu; 02.12.2010 u 18:19.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Daj ljudi čitate li vi nešto ili mora da se ponavlja stalno ista priča??

Pa bilo je na ovoj temi bar 9 puta o tome: 10/sezona je isto kao i da imaš 10 jednodnevnih ski passova. Pored njega ima desetodnevni koji je vezan.

Prodaje se cele sezone, ova lepa cena je u predsezoni (50% popusta) i može da se kupi samo lično na Kopaoniku. Ako kupujete na sajmu imate 10% popusta ali na sezonsku cenu ski passa.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od chaghaboo Pogledati poruku
    @Snowman

Koje prodajno mesto je u pitanju?
    Ako ne bude snega biće dosta vremena da se obiđu svih 5 prodajnih mesta,
    i da se nađe ono pravo.
    Po logici stvari uplatno mesto u upravnoj zgradi bi bilo ono pravo, zar ne???

A karaman se zavrteo sa većim brojem korpi uz lep sunčani dan ...
    Priložene slike Priložene slike  

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 48 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 48)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •