Ima jos modela Atomic i Salomon( ?) , mislim da sam video i Atomic B-tech (model za sira stopala)
Pozdav
Ima jos modela Atomic i Salomon( ?) , mislim da sam video i Atomic B-tech (model za sira stopala)
Pozdav
Mislim da nije lose pozvati fitex na NBg, ja sam prosle godine konacno uzeo pancerice koje mi odgovaraju salomon impact 10 za nekih 15tak hiljada dinara, cuo sam da su im cene proslogodisnjih skija ostale iste dok se ne rasprodaju tako da predpostavljam da je tako i sa pancericama. Prosle godine su drzali salomon (manji broj modela i velicina) i head (bila je dosta dobra ponuda).
Zar Turbolimac nije decija prodavnica? Gledam na netu nigde nema ski oprema i pancerice!
Cini mi se da misli na kompletnu veliku Magmu u Immo centru II na Bezanijskoj Kosi,u njoj se nalazi i Turbo Limac i jos neke radnje...
Zna li neko mozda broj telefona te radnje? Pa da vidim sta imaju.
Pozdravljam sve članove foruma te bi molio malo pomoći..
U kupnji sam pancerica i nakon probavanja masu modela naletio sam na upravo ovakvu pancu u Intersportu - Salomon X Wave X broja 26.5 koji me ne žulja, ne stišće ma sve super osim jednog problema zbog kojeg ih nisam uzeo, a to je da sam na prvoj kopči na max - na 5/5 zubu. Već druga kopča je na pola dok su gornje dvije isto na pola ali budući da imaju dodatne rupe nema problema...
Prodavač mi kaže da to nije bajno ali da je moguće da i ne bude problema kad dođem na snijeg radi temperature... hvala unaprijed
Ipak probaj i druge modele pa uporedi, imas extra rupe to je oke, ali ipak mozda nije kalup za tvoju nogu.Nije sve ni u pritezanju kopci, moras mislit i na krvotok. Ako stopalo ima previse prostora i nema dobar oslonac u cipeli, onda u kombinaciji sa jako zategnutim kopcama mozes za posljedicu imati grceve. To sto sad ne zulja i ne stisce ne znaci nista, racunaj da u radnji nebi trebalo da se cipela osjeca kao komotna za nogu. Poslje par dana kad ulozak omeksa ispadne cesto da je cipela prevelika
Ps a temperattura snjega je rijetko tako niska da bi zategla plastiku na cipeli, uska cipela se da deformisati, i prilagodititi tvojoj nozi, ali presiroka, prevelika nikako
Cesto postoji opcija da se pomera sama kopca ili drzac kopce na sledecu poziciju...mada pretpostavljam da si to prvo proverio
Inace, prva kopca je najmanje bitna na cipeli...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)