Strana 149 od 719 PrvaPrva ... 4999139147148149150151159199249649 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.481 do 1.490 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Member
    Datum registracije
    07.03.2006

Podrazumevano

"Pahuljice padajte snene i guste
    na siroke staze i cestice puste
    jer vec se blizi onaj cas... "

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od montobene Pogledati poruku
    Ja ne primecujem da su nesto snizili, a oni jos naglasavaju i procente koliko je jeftinije!
    Verovatno misle u proseku, sa onim u Decembru. Malo mesa, malo kupusa, u proseku sarma.
    Mada, pre 3 ili 4 godine, lepo sam za sitne pare skijao u Decembru. Skipass je bio 800 din dnevni i 400 din poludnevni, a smestaj u Konacima za nas troje 1050 din i po 50 takse. Skipass + smestaj + taksa = 1200 din. Bila zima da se zaledis, a na stazi 20ak ljudi. Radili Pancic, KG, MK i Masinac. Za te pare dovoljno.
    Izmenio/la Nikolino; 23.11.2010 u 14:50.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od chaghaboo Pogledati poruku
    Upravo sam zvao i rekli su mi da iako ga više nema u cenovniku na SS sajtu 10/sezoni skipas će biti u prodaji!

Ne znaju ni oni zbog čega je "nestao" iz cenovnika, pretpostavljaju da je greška administratora sajta. Meni se pre čini da su ga sklonili da bude dalje od znatiželjnih očiju, po principu što ga manje ljudi vidi manji broj će ga i kupiti. Radi se o slici tabele koju je veoma jednostavno postaviti, izmeniti ili ukloniti sa sajta pa ne vidim zašto bi bilo teško ispraviti uočenu grešku - da u cenovniku fali 10/sezoni.
    Mozda je taj na bolovanju što menja sajt

I ja sam dobio potvrdu e-mail-om da 10/S postoji i da je cena takva za kupovinu do 11.12 na kopaoniku uz fotografiju i da se na ExpoZimu kupuje za 10% od pune cene (16.600).
    Definitivno ko bi da prođe 50% jeftinije mora do 11 dec da ide na Kop.

Nikolino sada izađe Skipas (925) + jatApp (1605) + taksa (120) = 2650 ako iskoristiš dovodnevni do 11.12 posle je pas skuplji za 750din. Koliko će staza biti otvoreno videće se .

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Da li se ta taksa placa ako se ode u brzece?

Member Disco avatar
    Datum registracije
    06.01.2009

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Mozda je taj na bolovanju što menja sajt

I ja sam dobio potvrdu e-mail-om da 10/S postoji i da je cena takva za kupovinu do 11.12 na kopaoniku uz fotografiju i da se na ExpoZimu kupuje za 10% od pune cene (16.600).
    Definitivno ko bi da prođe 50% jeftinije mora do 11 dec da ide na Kop.

Nikolino sada izađe Skipas (925) + jatApp (1605) + taksa (120) = 2650 ako iskoristiš dovodnevni do 11.12 posle je pas skuplji za 750din. Koliko će staza biti otvoreno videće se .

ja se spremam vec 2 meseca za Kop 5. decembra.
    Idem sa drugarima po 10/sezonski Ski pass i jos uzimam porodicni za 7.900 dindzi.

Zvao sam skijalista nekoliko puta da proveravama posto su ovde izlazile svakakve informacije.
    Pratim kamere sa Kopa svaki dan po 3 puta cekajuci sneg.

Znaci ako su ukinuli 10/sezonski za onu cenu, nekom cu da se majke majcine, ima da ih oteram u novine sve

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od pailhead Pogledati poruku
    Da li se ta taksa placa ako se ode u brzece?
    To je boravišna taksa i plaća se svuda. I gore, i dole u Brzeću, i ako je u pitanju hotel i ako je u pitanju apartman u privatnoj vikendici. Mada verovatno ima i onih koji zaobilaze tu obavezu.

Ja idem baš u Brzeće i plaćam taksu svaki put.

Super Member sev avatar
    Datum registracije
    26.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Superior Pro; Elan Magfire 82xTi

Podrazumevano

Drugari,

posto ce nas ocigledno prvi i drugi vikend u decembru biti dosta gore na Kopu, predlazem da organizujemo neko picence i upoznavanje na stazi?

Recimo, za subotu 11.dec?

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Mislim da se odnosi na Eko-Taksu koja bi trebalo da se plaća na kapiji na ulazi na Kop i men'sečini da će se naplaćivati kod one drvene kapije pre uspona...

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Mislim da se odnosi na Eko-Taksu koja bi trebalo da se plaća na kapiji na ulazi na Kop i men'sečini da će se naplaćivati kod one drvene kapije pre uspona...
    da na tu eko taksu sam mislio.
    vidis nasi politicari malo kasne za Milovom eko taksom u CG.
    evo info od 08.09.2010. :
    ''Za boravak u zaštićenim prirodnim područjima plaćaće se novčana naknada. Za ulazak automobilom na Kopaonik cena će biti 200 dinra, a pešice 100 dinara.

Taksa će se naplaćivati po osobi i predstavljaće neku vrstu pojedinačne ulaznice, dok će se druga tarifira naplaćivati za ulazak motornih vozila. Tako da, ako četvoročlana porodica ode na Kopaonik da se nadiše čistog vazduha, samo za jednodnevnu šetnju po bogatstvu koje nam je svima priroda podarila, treba da izdvoji 400 dinara. ''

Znaci auto samo duplo vise od nas zagadjuje prirodu ? Nisam ni znao da je toliko bas zagadjujem

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Za Jat apartmane treba dodati još 100 din. boravišne takse i 20 din. osiguranja što je tačno tih 120, pa sam mislio da je u to u pitanju.

Ne verujem da će Eko taksa da se naplaćuje za ulazak u Brzeće, već kod one drvene kapije gde lepo i piše da odatle počinje NP Kopaonik.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •