Strana 148 od 719 PrvaPrva ... 4898138146147148149150158198248648 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.471 do 1.480 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Chaghaboo mrka kapa, pošto su uklonili ovaj 10/sezona. Sve ispočetka zvanje i provera. Baš mi je sve bilo prosto neverovatno prosto nestvarno. Izgleda da se preteralo u cimanju SS u vezi sa ovim 10/s pa su rešili da ga povuku ???

Ako je to tako onda je kvarna stvar ima ljudi koji su doneli odluku da idu na Kop da bi iskoristili ovaj ski pas kroz par vikenda i nedeljno skijanje.

Da li sada sve ono što si zvao ne važi i svi oni odgovori padaju u vodu? Danas su ti dali informacie o ovom ski pasu i napravili u promenu cenovnika.
    Ovde bi mogao na delu da se vidi zakon o zaštiti potrošača ili bar kako ne deluje ;(
    Bila je objavljena cena, stajala je skoro mesec dana i na 8 dana od primene je uklonjena ponuda iz cenovnika. U međuvemnu je dobar deo korisnika rezervisao smeštaj. A i cenovnik nema datum objavljivanja. Mada objavljen je u elektronskom obliku pa ga imamo na računarima...
    Izgleda da si u pravu. Ja sam danas zvao SS pre nego sto je @chaghaboo napiso post, inace ih ne bih smarao. Verovatno mnogo ljudi zove i uvideli su gresku sa tim 10/sezoni. Znaci na Kopu nije pretprodaja, kao na Expozim-u, vec klasicna prodaja koja vazi za predsezonu. Sezonski skipass kosta kao i kasnije, 5/7 se ne moze koristiti u npr. Januaru, kao ni ostali skipassovi, tako da su ljudi jedino taj 10/s videli kao isplativ, a SS kao gresku. Verovatno su zeleli da dovedu malo ljudi na Kop pocetkom Decembra, a taj 10/s bi verovatno svi koristili u Januaru i Februaru.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Ja mislim da pretprodaja postoji ali da je iz nekog razloga ukinuli ovaj 10/s. Mozda im je greška a možda su se uplašili da će se mnogo prodati tih pasova A svakako nije greška jer je cena 8300 tačno 50% od cene u punoj sezoni baš kako su formirane i ostale cene iz perioda 1-11.12

Svakako sam poslao pismo da vidim šta se dešava pa ću imati crno na belo...
    Mogli su da objave vest na sajtu da je došlo do greške, promene ili bilo šta a ne ovako samo da iseku, obrišu jedan red...
    Ali ovo je zemlja Srbija...

Member
    Datum registracije
    17.11.2009
    Godina
    33

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Nikolino Pogledati poruku
    Izgleda da si u pravu. Ja sam danas zvao SS pre nego sto je @chaghaboo napiso post, inace ih ne bih smarao. Verovatno mnogo ljudi zove i uvideli su gresku sa tim 10/sezoni. Znaci na Kopu nije pretprodaja, kao na Expozim-u, vec klasicna prodaja koja vazi za predsezonu. Sezonski skipass kosta kao i kasnije, 5/7 se ne moze koristiti u npr. Januaru, kao ni ostali skipassovi, tako da su ljudi jedino taj 10/s videli kao isplativ, a SS kao gresku. Verovatno su zeleli da dovedu malo ljudi na Kop pocetkom Decembra, a taj 10/s bi verovatno svi koristili u Januaru i Februaru.
    Bolje da ima ljudi i u januaru i februaru nego nikad.Jel ovo po zakonu?

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Kopaonik snizio cene za 2010-11

Iako mnogima i dalje ispod radara i van budžeta, Kopaonik za novu sezonu najavljuje niz promena i prijatnih iznenađenja koja bi trebalo da obogate dosadašnju ponudu i ovu planinu ponovo učine pristupačnom većem broju ljudi.

Predstavnik turističke agencije Filip tavel, Petar Blagojević za zimsku sezonu najavio je nove cene koje će biti i do 35 odsto niže u poređenju sa prethodnom godinom.

Prema njegovim rečima prodaja aranžmana za Kopaonik ide izuzetno dobro i veća je za 20 odsto od lanjske ističući da ova planina ima brojne prednosti kao porodično skijalište u kome se lako dolazi do hotela, što je retko u Evropi.

Od novina za ovu godinu u “Skijalištima Srbije” najavljuju novu četvorosednu žičaru na stazi Sunčana dolina, a posetioce će dočekati i nova šestosedna žičara na Karaman grebenu koja je zamenila postojeću, četvorosednu žičaru, i čiji kapacitet iznosi 3.000 skijaša koji će do vrha stizati za četiri minuta.

Direktor "Skijališta Srbije" Nebojša Skorić izjavio je da će ove godine u cenu ski pasa biti uračunato i osiguranje, pri čemu će ski pas moći da se kupi uz popust od 10 odsto na sajmu "Ekspo zim", od 2. do 5. decembra.

Cena jednodnevog ski pasa od 1. do 12 decembra je 1.050 dinara za odrasle i 700 dinara za decu od pet do 12 godina, a šestodnevnog 4.700 dinara za odrasle i 3.100 dinara za decu. Pojedinačna vožnja košta 300 dinara tokom cele sezone.

U periodu od 12. do 23. decembra, jednodnevni ski pas iznosi 1.900 dinara za odrasle i 1.200 za decu, a šestodnevni 8.900 za odrasle i 5.750 za decu. Od 24. decembra do 27. februara, skijaška karta košta 2.100 dinara za odrasle 1.400 za decu, a šestodnevna 9.400 za odrasle i 6.200 za decu.

Od 28. februara do 15. aprila jednodnevni ski pas je 1.900 dinara, za decu 1.200, a šestodnevni 8.900 za odrasle i 5.750 za decu. Noćnu stazu Malo jezero mogu da koriste svi koji kupe najmanje jednu jednodnevnu kartu.

Predviđeni su i porodični paketi ski karata, koji uključuju dve odrasle osobe i najmanje jedno dete. Tako u periodu od 1. do 11. decembra šestodnevni paket uključuje cenu od 4.450 za odrasle i 2.900 dinara za decu, od 12. do 23. decembra 8.300 za odrasle i 5.350 dinara za decu.

U periodu od 24. decembra do 27. februara, paketom je predviđena cena šestodnevne karte od 8.900 dinara za odrasle i 5.750 dinara za decu, dok će od 28. februara do 15. aprila za odrasle iznositi 8.300, a za decu 5.350 dinara.

Hotelijeri su pripremili svoje pogodnosti da privuku goste. Tako je "MK Mountain resort" za otvaranje sezone od 9. do 12. decembra predvideo besplatan dvodnevni ski pas, s tim što je smeštaj u "Konacima" već rasprodat.

Četvorodnevni paket aranžman u hotelu "Anđela" na bazi polupansiona košta 139 evra, a u "Grandu" 150 evra.

Jednu od novina predstavlja i usluga “all exclusive light” koja će biti dostupna svim gostima hotela “Anđela” koja uključuje tri obroka kao i dečji vrtić gde će najmlađi posetioci imati celodnevnu zabavu.

Isto preduzeće omogućuje i popust za ski školu u pretprodaji od 20 odsto, a u januaru i martu predviđene su i specijalne akcije.

Tako se u krajem januara u "Konacima" može ostati šest noći po ceni za pet, odnosno sedam po ceni za šest, dok će u martu moći da se provede sedam noći po ceni za pet.

Početnici će na Kopaoniku dobiti nove staze kao i tri škole za skijanje sa 120 instruktora.

Skijaši takođe mogu da očekuju dodatnih 20 kilometara sistema za veštačko osvežavanje što predstavlja ukupnu pokrivenost veštačkim snegom od 75 odsto kada su skijaške staze u pitanju.

Za bezbednost posetilaca na Kopaoniku brinuće Gorska služba spasavanja u saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, dok novinu predstavlja specijalni potražni tim Vojske Srbije, a polisom obaveznog osiguranja biće automatski pokriveni svi gosti “MK Mountain resorta”.

U cilju poboljšanja zdravstvenih i medicinskih usluga na Kopaoniku će biti prisutna i trauma ekipa Vojnomedicinske akademije koju će činiti ortopedi, kardiolozi i pedijatri, a omogućen je i prevoz sanitetskim vozilom ili helikopterom do najbližih ustanova za sve teže slučajeve.
    Izvor: B92
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Sad sam zvao SS ponovo, kažu da naravno ima tog 10/sezoni, da ništa nisu menjali i da ne znaju o čemu se radi i zašto tog skipasa nema u tabeli na sajtu. Čovek će proveriti za svaki slučaj pa ću ga pozvati kasnije.

Kada se ode na samu stranicu gde je izlistano onih nekoliko tabela u tabeli za Kopaonik nema izlistanog 10/sezoni skipasa, međutim kada kliknete na tu istu tabelu da bi je dobili uvećanu on je tu! Moguće da je neka greška na samom sajtu, ali proverite i vi da nije da mi browser vuče nešto staro iz keš memorije.

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Ljudi pogledajte live kamere, na Kopaoniku pada sneg!
    > http://www.infokop.net/novosti/nove-...paonika-2.html

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

Bas i ne mora da pada jos 10-15 dana sto se mene tice, da zavrse sve radove kako treba

Super Member sev avatar
    Datum registracije
    26.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Superior Pro; Elan Magfire 82xTi

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od andrijapajic Pogledati poruku
    Bas i ne mora da pada jos 10-15 dana sto se mene tice, da zavrse sve radove kako treba
    Upravo tako.

Nego, kad smo kod radova - na web cam-u vidim da su na KGB sestosedu postavili sajlu. To je super, buduci da korpe mogu da se na isklopivoj zici kace i na -20C . Drugim recima, ova zica ce 99% biti spremna za 2 nedelje.

Ali (!), sta se dogadja sa zicom Krst? NA web cam-u mi deluje kao da jos nije ni postavljena pocetna stanica, ne vidim ni jedan stub itd. Jedino ako pocetna stanica nije skroz ka Malom jezeru pa se ne vidi ni u jednom kadru?

Da li jneko moze da pojasni?

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Upravo sam zvao i rekli su mi da iako ga više nema u cenovniku na SS sajtu 10/sezoni skipas će biti u prodaji!

Ne znaju ni oni zbog čega je "nestao" iz cenovnika, pretpostavljaju da je greška administratora sajta. Meni se pre čini da su ga sklonili da bude dalje od znatiželjnih očiju, po principu što ga manje ljudi vidi manji broj će ga i kupiti. Radi se o slici tabele koju je veoma jednostavno postaviti, izmeniti ili ukloniti sa sajta pa ne vidim zašto bi bilo teško ispraviti uočenu grešku - da u cenovniku fali 10/sezoni.

Member
    Datum registracije
    26.11.2008
    Skije / Bord
    Elan Magfire 10
    Godina
    42

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Tadija_91 Pogledati poruku
    Kopaonik snizio cene za 2010-11

Izvor: B92
    Ja ne primecujem da su nesto snizili, a oni jos naglasavaju i procente koliko je jeftinije!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •