Strana 145 od 719 PrvaPrva ... 4595135143144145146147155195245645 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.441 do 1.450 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Koliko ja vidim na web kameri koja gađa KGB žica na šestosedu je postavljena

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od chaghaboo Pogledati poruku

Znam, mogu oni sve, ali opet...

Da se mi bunimo, ne bi mogli sve.

Member Marco avatar
    Datum registracije
    30.01.2010
    Godina
    49

Podrazumevano

Nisam ja rekao da u cenovniku nema ski pass 10 dana u sezoni!Rekao sam da necemo moci da ga uzmemo za 8300 i da ga trosimo kad mi hocemo u pauzama!U petak sam isao preko Kopaonika na svirku i svracao sam da se raspitam i svi su mi rekli da je to jedna velika bomba i ako ga bude bice deset dana vezano u periodu od 01.12. do 11.12. po promotivnoj ceni od 8300 dinara!Informacija koju vam je prenosim je od radnika iz Skijalista Srbije . . .

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

To nije dobra vest :(
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Ma nisam ni ja rekao da si ti rekao da ga nema u cenovniku, već sam samo konstatovao da mi je neverovatno da su ga stavili u cenovnik a da ga neće prodavati

Ako će taj skipas moći da se koristi samo od 1. do 11. onda to nije 10/sezoni, već običan 10-dnevni i zašto bi ga onda iko kupovao ako 10-dnevni za taj period košta 6650?

Kao što rekoh, u ponedeljak ću zvati SS i u BG-u i na Kopaonku, pa vam javljam. Prošli put kada sam zvao SS, direkciju u BG-u, baš su me prebacili na osobu zaduženu za skipasove i dobio sam jasne odgovore:

1. da 10/sezoni podrazumeva 10 nevezanih dana u toku cele sezone, bez obzira da li se pazari u predsezoni ili na kraju sezone.
    2. da taj 10/sezoni po toj ceni od 8300 neće moći da se kupi na Expozimu već samo direktno na Kopaoniku.
    3. na Expozimu će moći da se kupi 10/sezoni ali ne po toj ceni već ceni iz sledeće kolone (15.500) umanjen za 10%, koliki će da bude popust za sve skipasove tokom Expozima.
    4. da će morati da se kupuje lično zbog fotografije, odnosno da neće biti moguće da jedna osoba kupi više komada

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Poslaću im i e-mail sa pitanjima kako bi eventualno imali crno na belo, za slučaj da je potrebno da uputimo neku žalbu.

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Od utorka sneg u najavi, ako tih par cm uopšte može da se nazove snegom...

> http://www.snow-forecast.com/resorts/Kopaonik/6day/top

Junior Member
    Datum registracije
    21.11.2010

Podrazumevano markoni

Kopaoniku pod hitno treba realizacija 2 cetvoroseda na stazi gvozdac, i prema master planu koliko vidim tu bi trebalo da bude oko 8 - 10 novih lepih crnih staza. ljudi dosadilo vise da vozimo duboku ceo dan. Ovaj deo ako su pametni ovi iz skijalista trebalo bi da bude prioritet za sledecu godinu. A sto se tice gondole u normalnim zemljama ona bi odavno bila izgradjena i pokrenuo bi se turisticki ceo kraj oko brusa i brzeca ali tajkuni citaj tata kole izgleda da i dalje pale i zare ovom zemljom pa cemo onaj narod dole siromasni jos dugo cekati na gondolu.
    Kopaonik ima potencijala da se razvije i pa bude jace osrednji ski centar, ali videcemo u narednim godinama sta ce biti. kada bi postojala gondola ja bih prvi isao svaki vikend gore, cene bi bile prihvatljivije , veci broj smestaja, veca konkurencija, blize nego da se pentramo kolima do gore itd. Buducnost kopaonika je u vikend turizmu, tako ce ljudi kada se sabere ici u zbiri po 20 dana na planinu a ovako samo 7 i to je to. svi mi volimo nasu Srbiju i kop, ali dosta je bre vise lopova i tajkuna da nam kroje sudbinu, dokle vise to. Ja se ipak nadam da ce za realno za jedno 5 god biti kop ekstra razvijen turisticki centar, najbolji u regionu balkana i malo dalje, dolazice kod nas iz svih okolnih zemalja ne bojte se samo treba malo vremena da se sve to postavi na noge, pa nece valjda tata kole gazdovati ovom planinom 100 godina.

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    Godina
    39

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Marco Pogledati poruku
    Nisam ja rekao da u cenovniku nema ski pass 10 dana u sezoni!Rekao sam da necemo moci da ga uzmemo za 8300 i da ga trosimo kad mi hocemo u pauzama!U petak sam isao preko Kopaonika na svirku i svracao sam da se raspitam i svi su mi rekli da je to jedna velika bomba i ako ga bude bice deset dana vezano u periodu od 01.12. do 11.12. po promotivnoj ceni od 8300 dinara!Informacija koju vam je prenosim je od radnika iz Skijalista Srbije . . .

Moja teorija je da su oni tamo uglavnom polupismeni i da nemaju pojma sta pricaju. U suprotnom neki zakon se sigurno krsi. Prevara je da ti prodaju "10-dnevni sa fotografijom" koji kosta 6500 dinara, za 8300. Mislim, zasto bi platio 2000 dinara vise isti ski pas?

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    Godina
    39

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od markoni Pogledati poruku
    Ja se ipak nadam da ce za realno za jedno 5 god biti kop ekstra razvijen turisticki centar, najbolji u regionu balkana i malo dalje, dolazice kod nas iz svih okolnih zemalja ne bojte se samo treba malo vremena da se sve to postavi na noge, pa nece valjda tata kole gazdovati ovom planinom 100 godina.

Nema sanse. Kad sam video one Jaram vile... mislim da ce to tamo da se samounisti.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •