Strana 7 od 18 PrvaPrva ... 5678917 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 61 do 70 od 179

Tema: Val Gardena...

Member zex avatar
    Datum registracije
    27.02.2008
    Skije / Bord
    Da
    Godina
    46

Podrazumevano

Ja sam rezervisao apartman u ovoj kuci http://www.villaastrid.com/eng/lage.htm od 15-22 januara. To je najblize pokretnim stepenicama od onoga sto sam mogao da nadjem po sajtovima i google mapama
    Ako neko ide u tom terminu nek se javi pa da zajedno skijamo

Super Member
    Datum registracije
    20.02.2009
    Godina
    57

Podrazumevano Val Gardena je sva u brdu

Koliko vidim na slici i mapi, tvoja vila je negde u blizini objekta gde sam ja bio smesten u ulici Pinoi. Imas bus ali ako ides kolima, jeftinije ti je i konfornije. Bus ti je oko 7 evra za 7 dana po osobi, a parking je 4 evra dan,ako dodjes do 10h. posle vec nema ko da ti naplati(ode cika kuci ). Kad pogledas na mapi, imas 200-300metara do zice,ali peske ,uzbrdo, sa skijama i pancerima na ledjiva.... Kolima je najbolje

Member zex avatar
    Datum registracije
    27.02.2008
    Skije / Bord
    Da
    Godina
    46

Podrazumevano

Uh, sad si me zbunio. Koliko sam video na slici medjustanica eskalatora tj pokretnih stepenica (koje vode do polazne stanice gondole) je oma tu na minut od kuce a tako i pise na sajtu apartmana... Bar sam ja razumeo da je to medjustanica ili je mozda pocetak stepenica...

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    49

Podrazumevano

Najbolje će ti reći gazde apartmana, pošto uvek neko od gazdi skija onda i zna najbolji put do staza. Ako si blizu međustanice eskalatora onda si na konju - samo što ti kaže sas bitno je da li je "po strani" (kao mi kada smo bili - ideš horizontalno) ili je uzbrdo/nizbrdo. U svakom slučaju i da treba da ideš uzbrdo, možeš da ostaviš skije u kaseti kod gondole za Secedu i onda da ideš u patikama......

Ski legenda Panzer avatar
    Datum registracije
    08.02.2009
    Skije / Bord
    Atomic Vantage 82ti
    Godina
    49

Podrazumevano

Pa šta i ako je u brdu, nismo kilavi . Jedino ako ideš sa manjom djecom može biti problem. Ja još nisam tamo bio (rezervisao sam za 29 jan.), ali mi dođe da upalim auto i odem u subotu. Pa da svratim do Geriltzena, tamo pale dvije žice ovaj vikend . Šalu na stranu, kada se pogleda lokacija ovog apartmana na google earthu (adresa Reziastreet 93) vidi se da je on malo lijevo od trga (a ne desno kao na mapi sa njihovog sajta). Ali veoma blizu eskalatora - pa i ako je malo uzbrdo mislim da nije problem.

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Peške, eskalatorom.....kako god. Samo da se skija.....nemojte se sa time zamarat....Nekad (barem u mom kraju) nije bilo ni jedne žice...i skijali smo po cele dane.....

Super Member
    Datum registracije
    20.02.2009
    Godina
    57

Podrazumevano Val Gardena je VRH

@ Zex
    Ne brini zbog moje ne spretne interpretacije o dolasku na gondolu ili pokretnu traku. Mada kad ponovo procitam to sto sam napisao juce, ne vidim da sam ti pruzio razlog za brigu.
    Evo ti jedan podatak o utiscima o Val Grdeni . Obicno krajem oktobra nas 15-20 organizujemo zajednicko zimovanje. Ja dobijem zadatak da odaberem skijaliste i rezervisem smestaj i samim tim na moj racun idu sve kritike koje se nehotice otmu na skijalistu tipa-"Krakte staze", "los smestaj", "stalno duva vetar", "lose pripremljene staze" itd..Onda ja zeni kad dodjemo u apartman kazem-
    "Ja 10dana sedim na netu, apliciram za smestaj, gledam staze, sportske aktivnosti, bazene, da bi svima bilo OK,a NJEMU smeta vetar.
    E ovo su sve bili komentari dok nismo posetili Val Gardenu. Za Val Gardenu NIKO NISTA nije imao da kaze lose.
    PS: I sad sam u fazi odabira skijalista

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Peške, eskalatorom.....kako god. Samo da se skija.....nemojte se sa time zamarat....Nekad (barem u mom kraju) nije bilo ni jedne žice...i skijali smo po cele dane.....
    Dobro, niste se bas skijali... Vise ste se penjali.

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od plageton Pogledati poruku
    Dobro, niste se bas skijali... Vise ste se penjali.
    jeste....više penjali, nego skijali....al ipak nam je bilo lepo...

Junior Member
    Datum registracije
    15.11.2010
    Godina
    59

Podrazumevano

Imam jedno pitanje...Da li u mestu Ortisei ima klizaliste...?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •