Strana 8 od 23 PrvaPrva ... 67891018 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 71 do 80 od 221

Tema: Isola 2000 & Auron

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

@sonesone: ili počni da čitaš forum ili koristi search ako te mrzi sve redom . Na ovoj temi ima 10 stranica diskusije iz koje ćeš dobiti sve informacije.

Razumem da je izašla ponuda zimovanja, ali nemoj da bombarduješ sve teme sa pitanjima koje tebe zanimaju kada je većina tvojih pitanja već obrađeno u tim temama. Takođe razumem da ti je lakše da pitaš nego da čitaš puno poruka - ali takođe ne možeš očekivati da se drugi potrude da ti odgovore ako ti ne želiš i/ili nemaš vremena da čitaš stare poruke...

Biće još sezona, kreni polako i obilazi centre - siguran sam da ćeš biti zadovoljan svakim od centara koje obiđeš iz ponude, sve su to rajevi za skijaše .

Senior Member
    Datum registracije
    23.12.2008
    Godina
    41

Podrazumevano

sasvim normalno je da pitam sta me zanima,ima ljudi kojima nije tesko da napisu,na nekim sajtovima pise jedno,na drugim drugo,zato pitam...a mislim da ti je bar bilo lakse si mi odgovorio nego sto si sve ovo napisao,ali dobro...

Senior Member
    Datum registracije
    23.12.2008
    Godina
    41

Podrazumevano

i sad sam detaljno pretrazio i nisam nasao....odgovor. i izgubio 25min....

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Pa ništa, onda izvini , da si pročitao ove postove video bi da nisu povezani žicom. Da jesu (povezani) ne bi valjda SkiBus vozio ljude busom sa jednog na drugo skijalište....

Ovo ne pričam iz iskustva (nisam bio tamo) nego pošto pratim ovaj forum i čitam postove onda usput nešto i saznam. A ima ljudi i kojima nije teško da čitaju..

Nego da mi nastavimo da uživamo u skijanju pa ćemo lako za sve ostalo .

Member
    Datum registracije
    08.10.2008
    Godina
    38

Podrazumevano

Vidim dosta njih su isli preko Ski Busa na ovde, pa bi mogao neko ko je bio ili neko iz Ski Busa da odgovori da li su do sada imali problem sa nedostatkom snega u januaru, posto je skijaliste poznato po ne tako velikom broju skijaskih dana?

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od shoo_ Pogledati poruku
    Vidim dosta njih su isli preko Ski Busa na ovde, pa bi mogao neko ko je bio ili neko iz Ski Busa da odgovori da li su do sada imali problem sa nedostatkom snega u januaru, posto je skijaliste poznato po ne tako velikom broju skijaskih dana?
    Molim sve iskusnije i bolje informisane forumaše da odgovore na pitanje, jer i mene ovo interesuje!!!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Junior Member
    Datum registracije
    18.11.2009
    Skije / Bord
    K2 Raider

Podrazumevano

Pitam se dal je moguce?
    al izgleda da jeste- Pa ljudi vi ste stvarno retardirani i ne sposobni; i ne bi ni trebalo da idete na skijanje nego na neko poziranje.......
    Dal je bilo snega u januaru na nadmorskoj visini od preko 3000? Pa stvarno ne znam )))))

http://www.webcam-ski.com/interfaces...&mois=1&jour=2

http://www.webcam-ski.com/interfaces...&mois=1&jour=6

Ove slike mogu da zavaraju nemojte im verovati ))))))))))))))

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Izvini ako se ti lično osećaš prozvanim, a mislim da nema razloga, zamolila sam iskusnije i bolje informisane forumaše da odgovore (samim tim one koji imaju živaca da odgovore, a ne one koje to nervira). Odgovorio si i hvala ti na trudu da objasniš neke stvari koje bi trebalo da već budu poznate svima. Možda jeste neko ovde retardiran ili nesposoban, ali mislim da u svakom slučaju nije potrebno da se to na taj način komentariše.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Najviša tačka u Isoli je oko 2500 metara a u Oronu ako se ne varam oko 2700-2800. Dakle manje od 3000.

Ne znam odakle informacija o malo skijajućih dana. Moguće otud što sezona nešto kraće traje jer je manja nadmorska visina i bliže je moru nego npr 3D.

Kada sam bio, a to je baš u sredini januara, bilo je snega u izobilju. Ne znam šta bi drugo moglo da ti se odgovori.

Junior Member misabg avatar
    Datum registracije
    17.03.2010
    Godina
    45

Podrazumevano

Svi koji idu u januaru nemaju razloga za brigu, snega ima toliko da ne znaju sta ce sa njim! I ja sam na nekom stranom forumu procitao da je tamo manji broj ski dana nego u ostalim krajevima ali stanje koje smo tamo zatekli je bilo skroz suprotno. Cak je pocetkom januara ove godine put bio zavejan 3 dana pa je postojala mogucnost da necemo moci da prodjemo do centra. Najvisi vrh Isole je nesto preko 2600m i pogled odatle je fenomenalan. Kada je vedro i suncano sa tog vrha se vidi i more, a koliko znam Isola je jedan od najsuncanijih delova Alpa.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •