Strana 30 od 57 PrvaPrva ... 20282930313240 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 291 do 300 od 561

Tema: Pisite o SNEGU na divcibarama

Member
    Datum registracije
    08.03.2010

Podrazumevano

Pozdrav!

Iz Novog Sada sam. Planiram mozda da dodjem u subotu ili nedelju na skijanje, pa me zanima da li na licu mesta mogu da iznajmim skije i pancerice i po kojoj ceni.

Takodje me zanima da li je ova nova crvena staza u blizini ove druge manje ski staze.

Hvala i pozdrav svima!

Super Member Jelka avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Godina
    38

Red face

Mozes - cena je 600din komplet! Ali opremu iznajm. na maloj stazi! Nova staza je nekako paralelna sa malom, imas dva puta jedan kroz sumu a drugi normalnim putem, udaljeno 30tak min. peske.. moze i kolima naravno.. Imas mapu do nove staze na thread-u "Nova staza" pa nadji..

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Mart i sneg. Retka, ali jezzzivo lepa kombinacija. U ovo doba prethodnih godina sam skijao samo na Kopaoniku ili Jahorini.

Senior Member Gimmy avatar
    Datum registracije
    06.05.2009
    Godina
    37

Podrazumevano

E pa vidis,ja sam prosle godine ceo mart bordovao i drzao casove! Ja ne znam koliko snega treba vama skijasima,ali meni je bilo i vise nego dovoljno.....ceo mart je bilo oko pola metra snega!

Member
    Datum registracije
    08.03.2010

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jelka Pogledati poruku
    Mozes - cena je 600din komplet! Ali opremu iznajm. na maloj stazi! Nova staza je nekako paralelna sa malom, imas dva puta jedan kroz sumu a drugi normalnim putem, udaljeno 30tak min. peske.. moze i kolima naravno.. Imas mapu do nove staze na thread-u "Nova staza" pa nadji..
    Hvala puno!

Jos nekoliko informacija- ski pas od 800 dinara dnevno vazi za obe staze?

Da li u blizini staza ima neki kafic?

Kakav je put do gore, da li je cist i sl.?

vezano za staze, znaci kolima si za 5 minuta od jedne do druge staze ako se ne varam?

Datum registracije
    06.05.2009
    Godina
    37

Podrazumevano

Putevi su prohodni,ciste ih i bacaju rizlu i so! Sto se tice skipass-a, 800 dinara je jednodnevni na novoj stazi(dvosedu) i vazi samo za tu stazu; na njoj ima mogucnosti i za poludnevni skipass (prepodnevni 450 din,popodnevni 650 din) ; na toj stazi ne postoji ni jedan kafic,nista...sramota!
    Na drugoj ski staza,tanjir kod hotela Pepa,celodnevni skipass je 600 din,poludnevni ne postoji...ona je u centru i oko nje ima kafica,hotela, izdavanja opreme, prodavnica...sve sto zatreba!
    Kolima od jedne do druge se stize za 5 minuta! PozZ

Super Member plecko avatar
    Datum registracije
    17.01.2009
    Godina
    47

Question

posto se tema tako zove, interesuje me sneg, pada li danas ?

Member
    Datum registracije
    08.03.2010

Podrazumevano

Gimmy, hvala!

Znaci, skije da iznajmim na staroj stazi, a sa da skijam na novoj!

A da li na toj novoj stazi mogu skijati pocetnici. Sa nama bi isla devojka koja je skijala svega 3-4 dana na nekoj stazici na Zlatiboru .... znaci nema iskustva?

Datum registracije
    06.05.2009
    Godina
    37

Podrazumevano

Pa za pocetnike nije bas....dosta je ne ravna(ima hupsera) zato sto tabac ne moze da utaba stazu kako bi trebalo,pa je malo zeznuto skijati,to je jedan razlog...drugi razlog : za to sto je poslednja trecina staze strma , samim tim i nezgodna za pocetnike...iz tih razloga niko od nas ne drzi casove tamo !!!
    PozZZZZ

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Gimmy Pogledati poruku
    E pa vidis,ja sam prosle godine ceo mart bordovao i drzao casove! Ja ne znam koliko snega treba vama skijasima,ali meni je bilo i vise nego dovoljno.....ceo mart je bilo oko pola metra snega!
    Prosle godine jeste bilo snega, ali nije radila velika staza. Pretprosle god. je mogla raditi nova, da je bilo snega, a kada sam se vratio sa Jahorine (oko 15.), snega ni na maloj nije bilo. A ovo sad je bajka.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •