Da li je neko bio u hotelu Shato? Kakav je hotel, kakve su sobe, usluga, ishrana i tako to? Interesuje me posto idem tamo krajem feb.
Cuo sam da su magnetni nosaci za skije u nekim zemljama Eu zabranjeni. Da li su zabranjeni u Bugarskoj?
Da li je neko bio u hotelu Shato? Kakav je hotel, kakve su sobe, usluga, ishrana i tako to? Interesuje me posto idem tamo krajem feb.
Cuo sam da su magnetni nosaci za skije u nekim zemljama Eu zabranjeni. Da li su zabranjeni u Bugarskoj?
Hotel Shato extra sto se tice smestaja...usluga nije losa ako se ne varam rusi su preuzeli hotel. Hrana je ok mada smo mi imali samo dorucak...neces se prevariti ako odes)
pozdrav shaolin
i ja sam tamo od 20 tog u vihrenu
tko zna mozda se i vidimo na picencu negdje na stazi
ima jos vremena pa se dogovorimo
Nije losa ideja da se vidimo. Mozda i neka mehana da padneznam jednu gde smo se prosle tako dobro najeli, proveli, napili sa sve romskim orkestrom koji zna pesme iz nasih krajeva
Nastavak na private messeges
![]()
Izmenio/la shaolin_master; 05.02.2010 u 11:56.
lani bevme shato e ekstra hotel i hranata mu e prekrasna pozz
sobite se super higenata na nivo usluga dobra jadeneto e prva klasa svedska masa i dorucekot i vecerata so mnogu izbor se e super odete i uzivajte pozz...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)