Strana 9 od 29 PrvaPrva ... 789101119 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 81 do 90 od 285

Tema: Ischgl - Samnaun (Silvretta Arena)

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Pa reci onda, to je bila namera mog posta , nemo' da ga kriješ ki zmija noge . Nećemo mi o'ma da šaljemo 35 autobusa ako otkriješ skijalište

i-a, i-a...
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic Nomad Blackeye
    Godina
    44

Podrazumevano

Evo ja da pogadjam, da nije jedno malo mjesto u dolini Tarentaise?

Ski legenda
    Datum registracije
    10.08.2006
    Godina
    51

Podrazumevano

Sveta Vera?
    iliti sainte Foy?
    4 žice.

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    Mozes li biti malo konkretniji?
    St.Moritz, Laax, Zermatt, Sestriere, Engelberg, Arosa, Savognin, Livigno, Davos, Wengen... možda samo poslednja dva mogu da se porede sa Ischgl, Davos kao skijalište, Wengwn po specifičnosti, mada noćni život nije ni približan, na Wengenu i ne postoji.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jahorina Pogledati poruku
    Davos kao skijalište, Wengwn po specifičnosti, mada noćni život nije ni približan, na Wengenu i ne postoji.
    A sad je jasnije, pricas o nocnom zivotu...pa dobro to je Tirol, tamo je vjerovatno svjetski top10 sto se apres-ski tice;

skoro sva ostala mjesta koja si pomenuo su u Svajcarskoj, a to bas i nije zemlja za tu vrstu publike, tako da se u tome sigurno ne mogu porediti sa Ischglom (mozda st. moritz ali i to je opet totalno druga vrsta apres-skijasa od onih koji dolaze u Tirol).
    ps
    Neki ce se pak zakleti da je St.Anton definitivni no.1 i sto se apres-ski i sto se skijanja tice.

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Bordao sam i u St.Antonu jer je nekih 30 min od Ischgla. St.Anton kao skijalište je stvarno nevjerovatno, ali kada se uzme u obzir sve, skijanje, provod, klopa, hotelska usluga itd. meni je Ischgl bolji.

Member
    Datum registracije
    28.01.2009
    Skije / Bord
    atomik
    Godina
    60

Podrazumevano

naravi razliku izmedju nocnog zivota i skijanja
    1 skijanje
    2 nocni zivot
    kod trebe je obratno
    i Soelden i Zilertal i Leh su bolji za skijanje

Junior Member
    Datum registracije
    18.12.2009

Podrazumevano

Citam ove komentare pa da i ja nesto dodam.Bio sam prosle godine u aprilu u Ischglu i stvarno je raj na zemlji za skijanje.Stvarno je to centar medju boljima na planeti a neki kazu i najbolji.To su dva skijalista spojena Ischgl i Samnau(svajcarska)Na vrhu je granica i prelazi se u Swiss.Sve je stvarno super pa i cene.Ja sam odseo u hotelu Garni Subretta(preko puta je nocni klub Paca)cena nocenja u dvokrevetnoj sobi 90evr po osobi sa doruckomStrasno cene su uzas.Imao sam kod sebe 350evr i besplatan prevoz ali sam morao da posetim bankomat i uzmem jos 350 jer nije bilo dovoljno.To za 4 dana skijanja pa onda dobro razmislite.Ischgl je stvarno super za provod ali za ljude sa dubljim dzepom.Apre ski je super a onda se odlazi na odmor oko 20.00 h pa onda oko 24.00 ide se dalje i u nedogled.Sutradan se treznis na stazi i ljudi su u pola pijanom stanju.Ja sam tako zaradio lepe opekotine jer se nisam dobro zastitio tako da kada sam dosao kuci bio sam lepo ispecenIschgl je pun mladih malo je starije klijentele.Masa ide da se lepo provede.Mene su prijatelji poveli na foru to je zimska Majorka i stvarno je tako jer sam i Balaman preziveo a ovo je slicno.Jeftino skijanje tamo ne postoji.Ko ima para treba to videti i doziveti a svima koji misle da tamo mogu i jeftino proci slobodno zaboravite Ischgl.To kazem jer sam bio u Lechu,Soldenu,Seefeldu,Montafonu,laternstalu,olimp iskoj regiji(insbruk)st.antonu(isto skup)itd ali kao Ischgl niko nije tako papren sa cenama osim st.moritza)))))))))))

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od BRANKO TIROL Pogledati poruku
    naravi razliku izmedju nocnog zivota i skijanja
    1 skijanje
    2 nocni zivot
    kod trebe je obratno
    i Soelden i Zilertal i Leh su bolji za skijanje
    Evo rossignol je objasnio malo bolje.
    Ne postoji samo noćni život, nego je noćni život toliko urban da se ponekad ne daje bitnost skijalištu kao skijalištu, a skijališre je extra. Problem je u tome što je u blizini St.Anton, pa ga mnogi porede sa njim, a kao što svi vrlo dobro znamo, St.Anton je skijalište za čistu desetku, ali nema noćni život dok Ischgl ima. Kada se sve sabere i oduzme za mene je Ischgl No.1, a ko želi da me demantuje, neka ga prvo posjeti, pa onda neka daje svoje mišljenje.

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od rossignol Pogledati poruku
    Citam ove komentare pa da i ja nesto dodam.Bio sam prosle godine u aprilu u Ischglu i stvarno je raj na zemlji za skijanje.Stvarno je to centar medju boljima na planeti a neki kazu i najbolji.To su dva skijalista spojena Ischgl i Samnau(svajcarska)Na vrhu je granica i prelazi se u Swiss.Sve je stvarno super pa i cene.Ja sam odseo u hotelu Garni Subretta(preko puta je nocni klub Paca)cena nocenja u dvokrevetnoj sobi 90evr po osobi sa doruckomStrasno cene su uzas.Imao sam kod sebe 350evr i besplatan prevoz ali sam morao da posetim bankomat i uzmem jos 350 jer nije bilo dovoljno.To za 4 dana skijanja pa onda dobro razmislite.Ischgl je stvarno super za provod ali za ljude sa dubljim dzepom.Apre ski je super a onda se odlazi na odmor oko 20.00 h pa onda oko 24.00 ide se dalje i u nedogled.Sutradan se treznis na stazi i ljudi su u pola pijanom stanju.Ja sam tako zaradio lepe opekotine jer se nisam dobro zastitio tako da kada sam dosao kuci bio sam lepo ispecenIschgl je pun mladih malo je starije klijentele.Masa ide da se lepo provede.Mene su prijatelji poveli na foru to je zimska Majorka i stvarno je tako jer sam i Balaman preziveo a ovo je slicno.Jeftino skijanje tamo ne postoji.Ko ima para treba to videti i doziveti a svima koji misle da tamo mogu i jeftino proci slobodno zaboravite Ischgl.To kazem jer sam bio u Lechu,Soldenu,Seefeldu,Montafonu,laternstalu,olimp iskoj regiji(insbruk)st.antonu(isto skup)itd ali kao Ischgl niko nije tako papren sa cenama osim st.moritza)))))))))))
    A kako to pun mladih, malo starijih, kako to da je onda tako skupo. I onda poređenje sa Majorkom i nije najpodesnije, Majorka je pučko letovalište, uglavnom.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •