dok pravim pauzu uz kaficu i cigaru i uzivam u ovom prepucavanju izmedju doticne LIDS i vodecih u SKIBUS-u osecam se prozvanom da i sama kazem rec dve po ovom pitanju - samim tim sto sam i sama imala kolko tolko neprijatna iskustva sa SKIBUSOM....
prosle godine sam sa drustvom na preporuku odlucila da idem u 3 doline preko ove organizacije... sve je bilo i redu dok nije doslo vreme da predajemo dokumenta za vize... mesec i po dana pre polaska smo zvali skibus da ih pitamo kad se tacno predaju dokumenta za ambasadu i placanje, kad mi tamo - a oni nama,,pa vas nema na spisku putnika uopste,, ???????????
naime, jedan od doticnih vodecih u SKIBUS-u je nasa mesta ustupio svojim ortacima a da nama nije ni javio !!!!!! cak sta vise, molio je boga da se mi sto kasnije javimo za vize i platimo, kako bi nam rekao kako on sad vise nista ne moze da uradi jer su oni vec predali dokumenta i platili ceo iznos!!!! ZAISTA!!!!!
nakon 3 dana naseg iscimavanja i (moram priznati) potpune korektnosti od strane Vlade (isto jednog od glavnih, mada ne znam zasto bi on ispravljao sranje koje je njegov ortak napravio) uspeli smo da se prekombinujemo... to je bilo potpuno jednostavno, samo smo trebali da promenimo agenciju, destinaciju i termin putovanja !!!!!!!!!!!
s obzirom da nismo imali nikakvu drugu alternativu - pristali smo....
e sad - sto se tice organizacije, smestaja i skijanja (na kraju smo isli u LES 2 ALPES) nama je bilo extra, mada je bilo i nekih iz naseg busa (sad je u pitanju druga agencija) koji su prosli jos gore od LIDS.... ali to je ono kako se kome zalomi
ali da skratim i rezimiram - usrali su stvar i da nije bilo Vlade da vadi vruce kestenje - jedino skijanje koje bi videli bi bilo preko EUROSPORT-a
molim vas shvatite ovo kao konstruktivnu kritiku, jer i ja koja sam dozivela to neprijatno iskustvo - za nju krivim pojedinca iz vase organizacije (necu ga imenovati)