Strana 2 od 7 PrvaPrva 1234 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 11 do 20 od 68

Tema: Potrebna preporuka za pancerice

Member Nikola Milosavljevic avatar
    Datum registracije
    28.01.2009
    Godina
    45

Podrazumevano

Uzeo sam ove Salomon X-Wave X danas u Intersportu. Sniženje 20%, tako da su izašle 15.000din što je oko 160e.

Ako nekog interesuje, evo kako izgledaju:

ski još
    Datum registracije
    10.08.2006
    Skije / Bord
    Atomic s9
    Godina
    64

Podrazumevano

u zdravlje ih vozio

Datum registracije
    28.01.2009
    Godina
    45

Podrazumevano

Hvala na lepim željama, možda već ovaj vikend budu isprobane. Pozdrav

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Cipela do m...iju

Junior Member
    Datum registracije
    05.12.2009
    Skije / Bord
    Atomic SX Fibre

Podrazumevano

Evo pogledaj X-wave 8 flex 90. Odlicno si prosao sa cenom, mislim da je samo u pitanju vankataloska cipela a cini mi se (ako ja smem reci) da nema neke razlike u opremi.

U zdravlju i sreci je vozio.
    Priložene slike Priložene slike  

Datum registracije
    28.01.2009
    Godina
    45

Podrazumevano

Pa da, otprilike da su potpuno iste, jedino je razlika u boji i flexu koji je kod mene 80. Pozz

Junior Member
    Datum registracije
    21.12.2009
    Godina
    32

Podrazumevano

Skijam tri godine i kako sam dosta napredovala, mislim da je vreme da promenim opremu.
    Sto se skija tice, nemam problem.Izbor sam svela na tri skije:Elan speedwave 8 ili 10 i black magic. Imam manji problem sto se pancerica tice, moje jako usko stopalo. Trebale bi mi neke od 98,99mm.Istrazivala sam malo i nasla one koje bi mozda odgovarale. Ono sto sam ja vas htela da pitam je gde se u Bg-u nalaze prodavnice: Nordica,Atomic,Tecnica,Lange i Salomon?Ustvari, znam da se na Banovom Brdu nalazi "Salto M"-Nordica a takodje sam bila i do Sava centra-Beo sport. Otisla bih ovih dana do Bg-a i isprobala neke od modela koji me zanimaju.Volela bih pre svog odlaska da kontaktiram te radnje pa bi bilo dobro kada bi neko od vas mogao da mi ostavi i brojeve telefona tih radnji . Unapred hvala, pozdrav!P.S. Izvinjavam se ako je ovo pitanje ranije bilo postavljeno, u zurbi sam zbog predstojece sezone pa nemam bas mnogo vremena za citanje .

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od AnjA Pogledati poruku
    Skijam tri godine i kako sam dosta napredovala, mislim da je vreme da promenim opremu.
    Sto se skija tice, nemam problem.Izbor sam svela na tri skije:Elan speedwave 8 ili 10 i black magic. .
    Ja glasam za Black Magic. I prosljogodisnja je bila odlicna zenska skija, a od ove godine i ona je zguzvena (wave tehnologija kao kod speedwave-a)

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

ja glasam sto se skija tice za free spice

a cizme dalbello lotus

Junior Member
    Datum registracije
    27.11.2009

Podrazumevano Skije i pancerice

Draga, imaš novootvorenu radnju sa baš mnogo skija i pancerica u Immo tržnom centru. Mislim da se radnja zove BS sport. To ti je na Novom Beogradu u bloku 64 do kog se iz centra grada stiže autobusom 95 i silazi se na drugoj stanici kad autobus skrene kod TC "Piramida". Inače ceo ovaj tržni centar je od skoro postao Outlet (rasprodajni) i primetila sam da imaju vrlo povoljne cene pancerica (oko 10.000 din, ima čak i jeftinijih) i dosta ženskih modela.

Imaš još jednu radnju sa velikim izborom u Sava Centru. To ti je isto na NBG, i isto dolaziš busem 95 iz centra, ali se mnogo kraće voziš

Treba da pogledaš i u METRO-u Cash&Carry. U BG ih imaš 2 komada. Do jednog od njih takođe možeš doći autobusom 95 iz centra grada (Zeleni venac) ali ovog puta treba da hvataš pravac za Borču.

Eto tako, srećno!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •