Uzeo sam ove Salomon X-Wave X danas u Intersportu. Sniženje 20%, tako da su izašle 15.000din što je oko 160e.
Ako nekog interesuje, evo kako izgledaju:
![]()
Uzeo sam ove Salomon X-Wave X danas u Intersportu. Sniženje 20%, tako da su izašle 15.000din što je oko 160e.
Ako nekog interesuje, evo kako izgledaju:
![]()
u zdravlje ih vozio
Hvala na lepim željama, možda već ovaj vikend budu isprobane. Pozdrav
Cipela do m...iju![]()
Evo pogledaj X-wave 8 flex 90. Odlicno si prosao sa cenom, mislim da je samo u pitanju vankataloska cipela a cini mi se (ako ja smem reci) da nema neke razlike u opremi.
U zdravlju i sreci je vozio.
Pa da, otprilike da su potpuno iste, jedino je razlika u boji i flexu koji je kod mene 80. Pozz
Skijam tri godine i kako sam dosta napredovala, mislim da je vreme da promenim opremu.
Sto se skija tice, nemam problem.Izbor sam svela na tri skije:Elan speedwave 8 ili 10 i black magic. Imam manji problem sto se pancerica tice, moje jako usko stopalo. Trebale bi mi neke od 98,99mm.Istrazivala sam malo i nasla one koje bi mozda odgovarale. Ono sto sam ja vas htela da pitam je gde se u Bg-u nalaze prodavnice: Nordica,Atomic,Tecnica,Lange i Salomon?Ustvari, znam da se na Banovom Brdu nalazi "Salto M"-Nordica a takodje sam bila i do Sava centra-Beo sport. Otisla bih ovih dana do Bg-a i isprobala neke od modela koji me zanimaju.Volela bih pre svog odlaska da kontaktiram te radnje pa bi bilo dobro kada bi neko od vas mogao da mi ostavi i brojeve telefona tih radnji. Unapred hvala, pozdrav!P.S. Izvinjavam se ako je ovo pitanje ranije bilo postavljeno, u zurbi sam zbog predstojece sezone pa nemam bas mnogo vremena za citanje
.
ja glasam sto se skija tice za free spice
a cizme dalbello lotus
Draga, imaš novootvorenu radnju sa baš mnogo skija i pancerica u Immo tržnom centru. Mislim da se radnja zove BS sport. To ti je na Novom Beogradu u bloku 64 do kog se iz centra grada stiže autobusom 95 i silazi se na drugoj stanici kad autobus skrene kod TC "Piramida". Inače ceo ovaj tržni centar je od skoro postao Outlet (rasprodajni) i primetila sam da imaju vrlo povoljne cene pancerica (oko 10.000 din, ima čak i jeftinijih) i dosta ženskih modela.
Imaš još jednu radnju sa velikim izborom u Sava Centru. To ti je isto na NBG, i isto dolaziš busem 95 iz centra, ali se mnogo kraće voziš
Treba da pogledaš i u METRO-u Cash&Carry. U BG ih imaš 2 komada. Do jednog od njih takođe možeš doći autobusom 95 iz centra grada (Zeleni venac) ali ovog puta treba da hvataš pravac za Borču.
Eto tako, srećno!
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)