Citirati Originalno postavljeno od Frfljavi Pogledati poruku
Skiman i ovaj iznad njega.... hocete stvarno da kazete da kitz nije mondenski??? Da Kitz nije kao Kop ili St. Moritz?

Hocete stvarno da kazete da Kitz nije posebno mesto u Austriji, ge idu mahom burzuji, fenseraji i oni koji hoce da se pokazu malo, odnono koji su zeljni pokazivanja?

Recite mi gde ste jos skijali u Austriji?

A sto se bergfexa tice, upravo sam ga pogledao. I hvala ti na tako dobrom sajtu. Za sada sam samo posecivao neke, prosecne. Ovaj je bas dobar.
Ništa ja nisam htio reči, nego samo to, da u dobi informacijske tehnologije imate putem interneta što šta da proverite i potvrdite, prije se počnete svađati...A dali je Kitzbuehl monden ili nije zaboli mene uvo, jel jasno?? Ja jesam radnik, koji radi na stazi, koji nema vremena uživati na nekom suncu i proseravati se, i odviše trošiti pare.....JA PREVIŠE VOLIM SKIJATI. Meni su ovakvi razgovori passe, bespotrebno, suvišno, bezveze..... uzmi si šta ti je draže. Ja sam vam samo htio pomoći linkom na kojem imaš bukvalno sve, čak je na hrvatskom.....Neeeeeeeeee, ja još nikad nisam skijao u Austriji, meni su staze u BKK, Gerlitzenu, Koralpama, Petznu, Dreilanderecku, Nassfeldu, Katschbergu, Goldecku, Kaprunu, Schladmingu, Turracher Hoehe-u, Moeltaller Gletscheru totalno nepoznate. Ma daj, idi pa se malo skuliraj......