Originalno postavljeno od
Frfljavi
Vidim, bio si na mnoga mesta i skijao po njima, a nisi nista naucio. Nisi naucio da razlikujes lebac od pogace. Kiflu od bureka. I i djevrek od perece. Odnosno, Budve od Dubrovnika. Ipak je tebi Kop najdrazi, jel da? Tamo ima i pljeskavica u lepinji sa zlatiborskom i kajmakom.
Druze, vidi ovako. Mogao bi svojoj devojci ili svojim pajtasima, eventualno nekom svom drugu, ako ga imas, da pitas da li mu je jasno, kada mu budes objasnjavao nesto. Mogao bi i svojoj majci to isto pitanje da postavis, kada joj budes objasnjavao da joj je sin mali Herman Maier i nada Srbije u skijanju. A mene mozes samo da zaobidjes i iskuliras, jer ne trpim nadrndanost.
A to sto si ti redar na ski stazama je verujem nesto tebi veoma znacajno u zivotu. Nadam se da te taj posao ispunjava sva tvoja ocekivanja zivotna i da si ponosan na to? Ako nisi, onda smo mi svi ovde ponosni na tebe sto si sve one ski centre obisao i testirao za nas koji jos uvek nismo. Pa mogao bi da otvoris neki thread, pa da nam pises i objasnis kako je tamo i gde je najbolje? Da nam preneses iskustva svoja i ukazes na moguce greske, gde mozemo da ustedimo kintu i gde je vruca supa najbolja.
Druze, da zavrsimo sa ovim prepucavanjem, posto si me prvi prozvao. Iskuliraj me molim te i zamolio bih te da se obracas nekom drugom na ovaj nacin, a ne meni. Koje su tebi teme passé i gde si ti bio, je meni savrseno ne-bitno! A onu poslednju recenicu da treba da iskuliram je sasvim na mestu. Samo sto ces i to morati svojoj majci reci da ode da iskulira negde, ili svojim pajtasima sa kojima pricas tako. A mene ces, najlepse bih te zamolio da zaobidjes.
Ovo je forum, ovde se ljudi druze, razmenjuju informacije, pitaju, odgovaraju, komentarisu. A nikako se ne udaraju u grudi, hvale se, dizu sebe, spustaju druge i razgovaraju sa njima kao da su sa komsijom na pecanju. Ako ove redove ne mozes da kapiras, onda je ovo definitivno pogresan forum za tebe.
Unapred zahvalan.