@stekan
Stevo,mislim da si pomijesao valutu . . . sezonski ski-pas na Jahorini nije 550 eura,vec 550 KM,odnosno nekih 280 eura.

@barda
Uz ovakve cijene ce lokalci NAJMANJE da vide Jahorinu,jer je to preskupo za vecinu njih . . . vjeruj mi da znam. Tuzno je sto bar za njih nisu obezbijedili neki popust.
E sad sto se tice nocenja,po nekim pansionima moze da se nadje vrlo jeftino i da bude sasvim pristojan smjestaj.

E sad moj komentar na sve ovo: Naravno da mi se ne svidja kad podizu cijenu ski-pasa . . . dosad nisam placao isti,ali ove godine cu izgleda morati,ali u svemu tome me raduje jedna stvar. Sto ce ove godine biti dva nova sestosjeda,a iduce ce konacno i staza Praca (po mnogima najbolja staza na Jahorini) moci da radi tokom citave sezone jer ce imati vjestacko osnjezavanje. E zbog toga mislim da povecanje cijen dnevnog ski-pasa od 2 eura i nije strasno.

I jos jedna vijest sto se tice naplatnih rampi na ulazu u Jahorinu je da to jos nije sigurno. Opstina Pale je donijela odluku,ali sad zasad je sve to klimavo jer ne mogu tek-tako da postave rampu na magistralnom putu.