Dakle, najbolji servisi su oni koji imaju ovakvu ili sličnu mašinu...
http://www.wintersteiger.com/en/Spor...ry-PSSF-/-SSSF
(o detaljima rada pojedinih delova mašine pogledaj na "Picture gallery")...
Na žalost, za ovih nekoliko godina koliko se svakodnevno majem po ovom forumu, ni jedan servis iz Srbije se ovde nije pohvalio da ima bilo šta nalik ovoj mašini...
Moj savet, izveden iz lošeg iskustva... čuvaj klizne ploče od kamenja na stazi i van nje, kantne (rubnike) popravljaj sam uz pomoć nekog od ručnih alata o kojima je bilo pisano ovde, blagim turpijanjem/brušenjem istih (i to samo sa strane, nikako odozdo... a ako budeš u prilici da u nekom inostranom servisu nabasaš na ovakvu mašinu, slobodno je iskoristi.
Novim skijama nije potreban nikakav servis osim možda dodatnog voskiranja kliznih ploča, mada je moje iskustvo vrlo dobro i sa nultim fabričkim mazanjem (izvadio skije iz najlona i skijao 6 dana bez problema). Što se montaže vezova tiče... ako je neki Fischer sa Railflex načinom kačenja veza, to bi uz pomoć skice iz uputstva koje dolazi uz vez mogla da montira i neka bakica od 80 godina... ako je pak neki drugi tip veza koji zahteva bušenje skija onda prepusti stvar profesionalcima (svaki tip veza ima svoj šablon i burgije sa graničnicima, mogućnost da se napravi "čudo" je manja od pola procenta)...
I da..., ne zaboravi da u servis poneseš pancerice koje će na skijanju biti u tom vezu... noge mogu biti i tvoje![]()