Dobro da je snesko prebacio pola metra, valjda ce ostat' nesto i za mene kad stignem![]()
Dobro da je snesko prebacio pola metra, valjda ce ostat' nesto i za mene kad stignem![]()
Vidi! Skijam bez zuba!
Ocel biti nekoga raspolozenog za offpiste narednih dana?Planiram dolazak cetvrtak,petak.najverovatnije sa nekom smor-skijamo-na-stazi-ekipom.
Javite se ovde ako bude nekog.
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Upravo sam se vratio...i mogu vam reci da je dan bio zadovoljavajuci nije bilo magle sto je meni najvaznije ostalo mi nista nesmeta,a danas je bilo prilicno hladno.A verovatno ce biti bolje sledecih dana,bar sto se tice guzve.
ja se vratih sinoc. znachi sneg ubija zadnja 4 dana, ako ovako nastavi trajace sezona do kraja marta sigurno.
i ako mi je prva sezona, mislim da sam vec ushao u klub zavisnika jer vec razmishljam kako da odem za vikend ili tako neshto.
ako ovako nastavi traje do kraja aprila, u martu uvek ima snega
UŽIVAJTE U SKIJANJU DOK MOŽETE
Sve prognoze najavljuju veceras i sutra ogroman sneg na Kopu
Ja verovatno idem tamo u petak pa ce biti novih fotki i izvestaja.
Pre oko 15 minuta je i u BG poceo da pada uzasno jak sneg i za to vreme je napadalo najmanje pola cm !!! Pahulje su u precniku i do 1cm !!![]()
![]()
![]()
Kako li je tek gore ?
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Nisam, na Kopaoniku na sve ove vrhove izlaze žice pa nema gde da se šeta.
Da dovršim "reportažu", jutros sam se vratio, juče (ponedeljak) smo gospodin Tadija, njegov prijatelj Miljan i moja malenkost obilazili off-piste terene na Kopu.. Prešli smo sve što znamo, Krčmar, nekoliko Duboka2 ruta i Gvozdac. Momci odlično idu kroz dubok sneg
. Dan je bio odličan, posle razilaženja sam se ja spustio još par puta kroz Krčmar (off-piste naravno) i Duboku2.
Probao sam i Tadijinog Guna, odlična skija, mekša je i lakša za upravljanje od Setha, ali i manje stabilna (ne može i jare i pare)... Tadiji ostaje još nedelju dana da održava off-piste terene u urednom stanju
.
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)