Strana 7 od 10 PrvaPrva ... 56789 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 61 do 70 od 99

Tema: Sezona 2008/2009

Super Member Pizzeria-Tina avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Godina
    53

Podrazumevano

Evo slike i bio sam prvi
    Ime: IMG_1156.JPG
Pregleda: 491
Veličina: 35,5 KB
    Ko se snega krije bolje da ga nije

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Bili smo za vikend na Brezi.

Osim sto sam malo zeznuo koleno, bilo je sjajno i divlje. Snega sasvim dovoljno, a padao je sve vreme, i to prsic. Tako da smo uzivali u nezaboravnim voznjama po dubokom na Livadi, a overio sam i cuveno Orlovo gnezdo, tj. navukli me mangupi.
    Razbio sam se dva puta, i na kraju, kad sam sve prosao, padnem ponovo skoro na ravnom onako umoran i povredim koleno.

Cini mi se da je malo je zivnulo gore, niknuli su neki novi ugostiteljski objekti, ali mi se i dalje drzimo Tine. Samo da kazem da nema potrebe za bilo kakvu bojazan u smislu sigurnosti, pa svima koji zele da dozive pravu ski avanturu preporucujem da odu na Saru. Vikende organizuje Ski traka sa Ade.

no fear nidza avatar
    Datum registracije
    10.01.2006
    Skije / Bord
    Head e-SL
    Godina
    48

Podrazumevano

Baš sam hteo da te zovnem da vidim da'l ste se čitavi vratili?

Super Member milos_pg_91 avatar
    Datum registracije
    28.12.2007
    Skije / Bord
    Elan Magfire 8
    Godina
    34

Podrazumevano

Auu, extra slike!! Vidi se da se uzivaloo offpiste!

no fear nidza avatar
    Datum registracije
    10.01.2006
    Skije / Bord
    Head e-SL
    Godina
    48

Podrazumevano

Lud sam što se nisam pridružio i iskreno se kajem.

Ski legenda
    Datum registracije
    13.12.2005

Podrazumevano

Pozdrav mome cimeru Dragonu i priznanje za fotografije , uprkos činjenici da vreme baš i nije bilo povoljno za slikanje.

Skijanje na Brezovici je bilo nezapamćeno, barem za one koji su sa Markom (i Pašketom) radili one ofpist (ne znam što kažem ofpist, mi Srbi to brate zovemo divlja staza). Njasrećniji su bili borderi, njihova alatka je za dubok sneg prikladnija, ali se ni prisutni skijaši nisu žalili. Vožena je poznata tura pretencioznog naziva Orlovo gnezdo (30-40 cm svežeg snega oba dana, nije prestajao da pada), a zatim i Durlov potok (ili tako nekako). Pre dve godine mi je jedan border koji inače živi (i borda) u Švici ispričao, totalno kul, da nigde nije imao takve vožnje kao na Brezi. Nisam tome pridavao neki značaj, jer nisam border, a i nisam znao šta je taj Durlov (tako li se zove) potok. E sad znam.
    Apsolutno mislim da sretenjski vikend na Brezovici konkuriše na ofpist događaj sezone. Šteta je što nisam prepoznao da je u ekipi bilo čistokrvnih i posvećenih frirajdera, tako da ono skijaškog naroda što se zateklo nisu bili ni svesni šta ih je snašlo. Tu ubrajam i sebe.
    Imam u životu jedno tridesetak dana skijanja na Brezi, ali ovo je bilo neprevaziđeno.

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Oooo, cimeru...

Najzanimljivije je sto sam vecinu fotografija snimio "na slepo". Nisam uopste mogao ljudski da kadriram posto sam imao naocare, a na displeju aparata jedva da se nesto naslucivalo.
    Tek kad sam fotke prebacio u komp, shvatio sam da nisu lose i gde smo zapravo bili.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Svaka čast ljudi, drago mi je da ste se super proveli i iskijali taj svež sneg!

Super Member Truch2 avatar
    Datum registracije
    08.02.2008
    Skije / Bord
    Nitro Gloop

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od plageton Pogledati poruku
    ... za one koji su sa Markom (i Pašketom) radili one ofpist (ne znam što kažem ofpist, mi Srbi to brate zovemo divlja staza). Njasrećniji su bili borderi, njihova alatka je za dubok sneg prikladnija, ali se ni prisutni skijaši nisu žalili. Vožena je poznata tura pretencioznog naziva Orlovo gnezdo (30-40 cm svežeg snega oba dana, nije prestajao da pada), a zatim i Durlov potok (ili tako nekako).....
    Powder i tachka.
    Bilo super-sexy-mega-hyper-ql!!!

Mada nas je ono planinarenje( cca 45min) ubilo u pojam i tu su se pokazale sve prednosti skijasha nad borderima. Pogotovo nad neiskusnijim borderima. (Jedan korak napred i dva dva koraka nazad, pa lagano klizanje niz zaledjenu padinu)

Joj, kad se samo setim koliko je falilo da zaronim u potok, dok sam visio nad istim....blam
    Snowboarding is skateboarding for pussies!

Super Member Truch2 avatar
    Datum registracije
    08.02.2008
    Skije / Bord
    Nitro Gloop
    Snowboarding is skateboarding for pussies!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •