To što je ona napravila ove godine je jedno veliko čudo. Zašto? E pa zato, što se je sa ekipom osamostalila i nije više član SLO reprezentacije. U timu ima samo servisera-trenera i masera. Imala je na početku sezone tri veča sponzora i minimalno para. Sezonu u veleslalomu započela tako da se u Soeldenu nije uvrstila u drugu vožnju, znači nije prošla među 30. A onda u januaru pobjedila u Mariboru, bila u veleslalomu na trečem mestu u svetskom kupu, bila po prvi vožnji 15 sa 2 sek zaostatka, u drugom daleko najbolja i izgubila 1 mesto za 9 stotinki....Ljudi ako ovo nije za respektirat, onda ne znam šta je....Tini moj veliki i duboki poklon.....Za mene je bila, je i ostače kraljica....Još da znate iz kako malog sela dolazi (bogu iza leđa Črna na Koroškem), od sporta ima samo skijanje i ništa drugo. Al ovo malo selo, dalo je čuvene olimpijce recimo brata Pudgar (skokovi), Katjuša Pušnik, Mitja Kunc, Aleš Gorza, Tina Maze (svi skijanje). Još jednom bravo Tina i Črna na Koroškem, ne mogu ni zamislit, koju feštu če imat....![]()
![]()
![]()
![]()

kiman. za malo zlato za vasu Tinu.
Odgovor sa citatom