Strana 2 od 15 PrvaPrva 123412 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 11 do 20 od 142

Tema: -idealna duzina-

Senior Member
    Datum registracije
    10.03.2008
    Skije / Bord
    Head i.Race/Rossignol Soul 7 HD
    Godina
    41

Podrazumevano

Uf, pa onda meni odgovara ta kraca. Ja skijam taj mrdoguz stil , ne volim brzinu i da se zalecem, vise volim kad je strmija staza pa cik-cak, dakle ni nemam nesto prilika da naletim u brzini na hupser. A iskreno nije da sam Majk Felps sa kondicijom, idem u februaru na skijanje a 2 meseca nisam potrcao zbog povrede pete.

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

pa to je to onda uzimaj neke 160-ke i uzivaj

Junior Member
    Datum registracije
    17.01.2009
    Godina
    46

Podrazumevano Atomic SX9

Pozdrav, danas sam kupio Atomic SX9.. dužina je 150 cm, a ja sam visok 180 i težak 81 kg.. tip u radnji mi je rekao da je to tvrda skija i da je preporucivo da bude kraća! skije mi dodju otprilike do (ili malo ispod) brade.. sve mi se cini da su prekratke, da li grijesim?problem je da nemaju vecu duzinu... btw, da li je 200 eura za ove skije dobra cijena?

i-a, i-a...
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic Nomad Blackeye
    Godina
    44

Podrazumevano

SX9 je koliko se sjecam stvarno malo tvrdja skija, ali nema to puno veze sa duzinom, na tvoje gabarite 150cm stvarno dodje malo kratko - pogotovo sto je to skija za jurcanje. Al poslije j***** nema k*****, vozices se sasvim lijepo i na njima, a drugi put prvo pitaj pa kupi

200E za nove SX9 sa vezovima se cini kao dobra cijena.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Moj sin od 13 godina, napredni rekreativac visine 168 cm i težine 50 kg je prethodnih dana u idealnim uslovima naizmjenice probavao dva para skija Fischer AMC70 u dužinama 152 i 158 cm. Na kraju se odlučio za 158 cm.

Evo jednog primjera kako izgleda idealna dužina skija za skijaša (a ujedno i idealan izbor modela):
    Ime: duzina skija.jpg
Pregleda: 462
Veličina: 21,7 KB

Junior Member
    Datum registracije
    17.01.2009
    Godina
    46

Podrazumevano

znaci uvalili su mi.. ma problem je u tome da sam ja sinoc ugovarao i dogovarao 154 cm, pazario i ostavio skije na stelanju vezova! jutros sam otisao po njih i zamisli, neko u toku noci obio radnju.. u svoj toj frci nisam stigao pogledati šta su mi dali! kad sam ih donio kuci vidio sam da su 150.. zvao sam radnju i tamo su mi rekli da nemaju 154! da li da vratim i uzmem nešto drugo ili da se pomirim sa situacijom?bolje reagovati sada nego se muciti kasnije.. osim toga, skije sam kupio da ih imam bar 3-4 godine! skije sam kupio u sport-box u banja luci..
    Izmenio/la enkkara; 17.01.2009 u 19:06.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Zaboravih napomenuti da je skijaš sa gornje slike sa kacigom i u pancericama ukupno visok oko 210 cm.

Enkkara, otiđi u prodavnicu i probaj zamijeniti za neki od Dynastar modela koje su imali po super cijenama, ako je šta ostalo, naravno.
    Izmenio/la stekan; 17.01.2009 u 19:11.

Super Member
    Datum registracije
    15.03.2004
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od enkkara Pogledati poruku
    znaci uvalili su mi.. ma problem je u tome da sam ja sinoc ugovarao i dogovarao 154 cm, pazario i ostavio skije na stelanju vezova! jutros sam otisao po njih i zamisli, neko u toku noci obio radnju.. u svoj toj frci nisam stigao pogledati šta su mi dali! kad sam ih donio kuci vidio sam da su 150.. zvao sam radnju i tamo su mi rekli da nemaju 154! da li da vratim i uzmem nešto drugo ili da se pomirim sa situacijom?bolje reagovati sada nego se muciti kasnije.. osim toga, skije sam kupio da ih imam bar 3-4 godine! skije sam kupio u sport-box u banja luci..
    Kratko i jasno, prekratke su ti, vrati ih!!
    Reci da nisi to kupio i da to ne želiš, iako su ti i 154 cm (mada je vrlo čudna dužina??) prekratke.
    Nemoj da te pokoleba riječiti vlasnik ili neko od prodavača. Da si kupio polovne za 100 KM moglo bi proći ali dati 200 Eura za nove neodgovarajuće skije je totalni zajeb.

Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

150 pa to je djecija duzina cak i na ovom forumu
    vracaj to ako mozes ikako
    za tu skiju 160 i kusur i nekako ali 150

Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

i usput da priupitam nevezano za temu stekane kakvi su gunj utisci

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •