Rezultati 1 do 10 od 15

Tema: LAAX - Flims, 3 dana mediterana

Tematski pogled

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano Ih pa ja ovo tek sad citam

Bravo! Ovaj forum je sa Chickoom dobijo jos jednog entuzijsticnog 'izvjestaca sa lica mjesta' from the face of the place sto bi rekle kolege sa bi bi si-ja.

Mmm, tacno imam osjecaj da si proveo tri ne zaboravna dana na skijanju.
    ; Snjega ko u prici, a tata Chickooo ujutro u lov sa svojim Medjedom, popdne se vrati mrtav-zadovoljan i stavi svog malog pravog Teddija u krilo (hehehe, cool fotka, tata sa cigarom u ruci kontra od djeteta. btw. Izgledate totalno hipi tata i djete svidja mi se fazon; life is beautiful u ovakvim trenutcima.

Nego Laax, Flims... bogatunski centri, perfektni za opusten ' welness-odmor', ma shminkeracija pusta (al ja uso u godine pa i meni to lezi).......ali ne smije da se zaboravi jedna stvar; na takvim skijalistima gdje se skupljaju ljudi s puno pari uvjek moze da se ubode cjelac!!!! oKE Ovo sto si ti sad bijo su bili perfektni uslovi, ali i inace.

Ta fina skijaska publika pretezno voli fino suncanje i fino uredjenje terene, a s druge strane to nisu centri koji privlace mladju, avanturisticki nastrojenu klijentelu (mada Laax organizuje stalno neka extreem sport takmicenja): perfektna mjesta da se izmeraci u dubokom netaknutom snjegu, i u kasnijim popdnevnim satima, a i par dana poslje dobre padavine.

Nista Chickoo, stay in touch pa da se organizujemo nesto sad na proljece, neki vikend. Ja sam ko sto rekoh u februaru na drugom kraju tvoje zemlje; dolazim i ja ko hipi tata sa cerkom. Ali sam otvoren za neku blitzkrieg avanturu, neki hit und run na dva dana, sta je 850km...p. dim.
    Izmenio/la Sapa; 26.12.2008 u 09:28.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •