Bravo! Ovaj forum je sa Chickoom dobijo jos jednog entuzijsticnog 'izvjestaca sa lica mjesta' from the face of the place sto bi rekle kolege sa bi bi si-ja.
Mmm, tacno imam osjecaj da si proveo tri ne zaboravna dana na skijanju.
; Snjega ko u prici, a tata Chickooo ujutro u lov sa svojim Medjedom, popdne se vrati mrtav-zadovoljan i stavi svog malog pravog Teddija u krilo (hehehe, cool fotka, tata sa cigarom u ruci kontra od djeteta. btw. Izgledate totalno hipi tata i djete svidja mi se fazon; life is beautiful u ovakvim trenutcima.
Nego Laax, Flims... bogatunski centri, perfektni za opusten ' welness-odmor', ma shminkeracija pusta (al ja uso u godine pa i meni to lezi).......ali ne smije da se zaboravi jedna stvar; na takvim skijalistima gdje se skupljaju ljudi s puno pari uvjek moze da se ubode cjelac!!!! oKE Ovo sto si ti sad bijo su bili perfektni uslovi, ali i inace.
Ta fina skijaska publika pretezno voli fino suncanje i fino uredjenje terene, a s druge strane to nisu centri koji privlace mladju, avanturisticki nastrojenu klijentelu (mada Laax organizuje stalno neka extreem sport takmicenja): perfektna mjesta da se izmeraci u dubokom netaknutom snjegu, i u kasnijim popdnevnim satima, a i par dana poslje dobre padavine.
Nista Chickoo, stay in touch pa da se organizujemo nesto sad na proljece, neki vikend. Ja sam ko sto rekoh u februaru na drugom kraju tvoje zemlje; dolazim i ja ko hipi tata sa cerkom. Ali sam otvoren za neku blitzkrieg avanturu, neki hit und run na dva dana, sta je 850km...p. dim.![]()

Odgovor sa citatom