E sad, ovi novinari opet pišu skroz drugačije
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=117638
Mene interesuju nove skije, oko 150cm, neka srednja klasa i dobra zimska jakna (možda colmar) - imate li info kako se stvarno kreću cene?
E sad, ovi novinari opet pišu skroz drugačije
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=117638
Mene interesuju nove skije, oko 150cm, neka srednja klasa i dobra zimska jakna (možda colmar) - imate li info kako se stvarno kreću cene?
Ja ne znam da li je to subjektivno, ili objektivno, ali meni se čini da ima više opreme nego prošle godine. Nordica je baš-baš zastupljena na nekoliko štandova.
Osveženje je i štand PB, koji pored "običnih" modela ima i Elan 777, 888, 999 & Volklove freeride modele - može se videti kako izgleda i Volkl Kuro(više kao board nego kao skija
).
Pored opreme izdvojio bih i jako lepo gostoprimstvo domaćina na skijanje.rs & skibus.rs štandu- ovaj deo sajma nikako nemojte propustiti
.
koliko kostaju te 999?
i zasto to niko ne uzima![]()
Drugari bas smo se lepo druzili na sajmu ... HVALA ... a to sto su cene astronomske, sve je u skladu sa ekonomskom krizom ... vazno da ima snega a ostalo cemo lako.
![]()
![]()
![]()
![]()
rekao mi je Sinisa iz PB da imaju neke polovne devetke(verovatno sa testa) i da moze se dogovori za cenu...racunam oko 200-250 e
a pitao sam i za kurai kao moze za 300 do 350 mada ne znam ko ce to da kupi
pozdrav za celu ekipu sa sajma![]()
ima cena, samo su sa zadnje strane, tj na kliznoj ploci, ali koliko sam ja shvatio moze da se pogadja![]()
Stariji ljubitelji skijanja ce se setiti Elanovog modela sa oznakom VSS, to je onaj model sa podesivom sirinom repova na skijama. Elanov eksperiment star 20-25 godina koji se nije bas primio koliko sam ja mogao da zakljucim.
Elem, te daske, znaci DASKE, bez vezova, prodaje covek na Expu za 130 E.
Posto daska ima oznaku 'retro', zivo me zanima da li je to mozda Elan docnije proizvodio ove daske u oldtajmerskoj varijanti.
U svakom slucaju, nasmejao sam se. Deset metara dalje na prodaju je Fiser amc 73 (sa vezovima, normalno), glanc nove, 190 E.
Stvarno su genijalni... Vidim lika koji valja dasku kao moju. Rekoh daj da vidim koliko je ceni chisto informativno kad ona iskrzana polovnjacha skuplja za 50e od cene za koju sam ja kupio novu pre 3 god.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)