Logicno je ocekivati da u januaru bude vise snega nego u decembru. Mada oni prave sneg na mnogim stazama, ali naravno, bolje je kada je prirodan. E sad, ako padne sneg u decembru, onda mozda i nema velike razlike.
Logicno je ocekivati da u januaru bude vise snega nego u decembru. Mada oni prave sneg na mnogim stazama, ali naravno, bolje je kada je prirodan. E sad, ako padne sneg u decembru, onda mozda i nema velike razlike.
Bilo je nekih prica da colegium nece organizovati skijanje al ja sam vec razgovarao sa njima tako da ce nesto sigurno biti.![]()
Postoji neka statistika koja kaze da tamo vise snega ima u Dec nego u Jan....ali su razlike minimalne...
Ono sto je mnogo bolje u Decembru je cinjenica da nema neke guzve....LM je skoro potpuno prazan, VT ima dosta ljudi, Meribel i Courshevel onako....
Nama se desavalo da za 2 sata u LM pored nas prodje 10 ljudi, ili da ne srede stazu ujutru a da se to jedva primeti posto je po njoj predhodnog dana proslo vrlo malo skijasa...
Ma samo da bude snega i bice...![]()
![]()
Bata Bane kao psihijatar:"...samo se ti opusti..."
Poz, Bata Bane! Dogovaram se sa ortacima šta-i-kako, i kako stvari stoje postoje šanse da odemo za FRA.
who is afraid of death - better not live...
ان شاء الله
Evo psihijatar sa novim informacijama:
Radimo i ove zime samo sto nije Francuska vec Austria, Saalbach. Puno je da se klackamo 25 sati do Francuske. Vise informacija kada se vratim iz Saalbacha gde smo na pregovorima.![]()
Kad smo vec kod vremena putovanja, posto prvi put idem u Francusku, koliko prosecno traje putovanje busom Beograd - 3 Doline?! Negde sam cuo oko 20-sati, u agenciji rekli oko 15 sati, kakvo je vase iskustvo sa tim?
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)