ma ne..............bil sam uzel atomic metron (prvenstveno zato kaj je skija ok i na stazi i van staze..........a i mišljenja sam da za neke full offpist skije ipak trebam još malo žganaca papati)
Willkommen... sto se full offpist skija tice, sacekaj da Sapa i Flexon zavrse s tobom. Vise nikad na skijanje neces ici autom jer ce ti dimenzije skija (sto duzina, sto sirina) zahtijevati kompletan autobusEvo mene docerali na 178 u duzini i tricavih 78 u sirini.
potpuno pogresnoza neke full offpist skije ipak trebam još malo žganaca papati![]()
zganci se trebaju papati da bi izasao sa metronom offpiste
samo kad pomislim koi se setup moze uzeti za cijenu metrona
oznoim se (ima tu malo i vrucine)
uglavnom jednom kad stanes na freeride skije nikad neces vise pomisliti
da odes na metron
ja licno vise ne pomisljam da idem ispod magicne granice od 90mm
zaista nema potrebe po uredjenoj stazi moze covjek da podbaci dvije kese pod noge i da skija ali kad dodje ozbiljna staza onda je potreban i ozbiljan alat jer ako nemas pravi alat vrlo brzo podjes sumnjati u vlastite sposobnosti
ali kad pod nogom imas 100+ milimetara imas osjewcaj kao da si na letecem tepihu sve se odigrava sa lakocom
...
jos nesto zaboravih
tu se pojavljuju potencijalni freerideri a sape ni za lijeka
da ga covjek na ranu previt treba umro bi..
a jebat ga.......nisam znal za ovaj forum
jebeš skije koje možeš s jednom rukom nositzganci se trebaju papati da bi izasao sa metronom offpiste, no probaj ga vozit, metron ide svugdje, definitivno se neće ponašat ko prave freeride al opet su daleko bolje nego moje stare race skije
metrona sam dosta jeftino dobil jel sam ga kupoval u sloveniji, kad su već krenuli popusti + dobil sam merver natrag tako da sumnjam da sam mogo neki pošten setup ubostsamo kad pomislim koi se setup moze uzeti za cijenu metrona
oznoim se (ima tu malo i vrucine)
pa nadam se za koju godinu da će tako i bit (za sad ipak moram malo metronke razvozit)uglavnom jednom kad stanes na freeride skije nikad neces vise pomisliti
da odes na metron
u svoje sposobnosti van staze moram sumnjat, čisto zbog nedostatka iskustva (a i mislim da kod offpist skijanja čovjek nikad ne smije biti presiguran)ja licno vise ne pomisljam da idem ispod magicne granice od 90mm
zaista nema potrebe po uredjenoj stazi moze covjek da podbaci dvije kese pod noge i da skija ali kad dodje ozbiljna staza onda je potreban i ozbiljan alat jer ako nemas pravi alat vrlo brzo podjes sumnjati u vlastite sposobnosti
jedva čekam probatali kad pod nogom imas 100+ milimetara imas osjewcaj kao da si na letecem tepihu sve se odigrava sa lakocom![]()
Došle mi suze na oči, pogotovo na početku.....![]()
Belo u belom.........prekrasno
http://www.youtube.com/watch?v=yI0xM...eature=related
manijaci
al predivno izgleda
enivej, planirate se kaj ponovit po pitanju opreme za slijedeću sezonu?
ja recimo planiram kupit nove štapove i htio bi da su teleskopski (i da nisu preskupi), ima ko kakav prijedlog?
uf...ja planiram da kupim kacigu (posto sam jednu vec uzeo i vratio jer sam shvatio da mi je malo velika(kako meni velika ne znam)) i ako uspem negde da nadjem kakav ranac sa avalungom mada ne znam gde cu ga naci, ali kaciga je za sledecu sezonu obavezna....e sad...ovako imam stapove za veleslalom koji su krivi po defaultu, kako ce to da izgleda sa ovim novim TT skijama ne znam a i bas me briga
...mada mozda uzmem karbonske ako naidje nesto povoljno...
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)