Originalno postavljeno od
Sapa
Ma bas me interesuje jeli to stvarno tako, mislim to sto oni tvrde; ako jeste onda se ja bas ne razumijem u taj marketinski aprouch. Nit im je geometrija seksi za danasnje pojmove, a nit im je dizajn atraktivan (e sad ako je potencijalno trziste za te skije sastavaljno od zapadnjackih zena, majki-domacica, wanabe skijasica i gay-scene onda moze bit da je Xenon pun pogodak

. btw. to samo ime na sta se to odnosi i na sta asocira? moje znanje staro-grckog nije what it use to be, ali bi ce da ima veze sa necim 'stranim' jeR, cak i ime me asocira na onu bolju marku lampi i sijalica.
Meni licno bezvezna citava pojava tog Xenona (pih, opljuvah skiju na osnovu vizuelnih zapazanja (a pipko sam je nako u radnjama par puta, al ne da me nije privukla nego cini mi se da bi radije vozijo snowblade nego to).
A sto se tice aircoata, nanotehnologije, aircarbona, spaceframe...... to za mene sve apstraktni pojmovi, nista mi ne govore. A iskreno XRC mi nece faliti, ja sam iz neke druge sekte ;-). Nako vise ko al-kaida; prilicno ekstremistickih stavova; skija ili mora da bude za freeride ili za 'race' nema treceg, trece je jeres

.
A cujem da su neki iz te XRC serije mogli dobro da se udare po gasu. A jel se ti lozis na Head il je ova tema nako slucajno (osim sto imas head-race skije)??