U bre ako ovako nastavite svi ce da odu sa staze u dubok sneg. Nikog vise nece biti na stazi. Momci svaka cast! Vidim da i godine nisu vise problem. Malo bole kolena, ledja ali ko te pita u puder do kolena....ax ta ...
U bre ako ovako nastavite svi ce da odu sa staze u dubok sneg. Nikog vise nece biti na stazi. Momci svaka cast! Vidim da i godine nisu vise problem. Malo bole kolena, ledja ali ko te pita u puder do kolena....ax ta ...
... još da bude snijega dovoljno, ne bi bilo kraja sreći našoj.
P.S.
Biće da sam još mlad, tj. ništa mi nije počelo otkazivati.
Cikoo je tacno razumijo na sta mislim; Uprav ta je ko stvorena za Alpija, prevshodno za park, drugim rijecima za kerefeke; a nije garant lose ni van piste...a skija ode za dzabaka.Evo fine skije za tebe,a i cena je za sad ok
Salomon-Teneighty-LAB-CR-Twintip-Park-Pipe-Freestyle_.........
Onda nema vise sta da se razmislja, orijentisi se i pazari neki twin, neces se pokajati sigurno.Generalno uvijek volim da probam nesto novo,vrlo malo se zadrzavam na jednoj te istoj stvari,hocu da probam nove stilove,trikove,nove skije . . .![]()
Prakticni i pragmaticni americki duh (koji hoda)a sto se tice twin tip skija mislim da je najekonomicnije rijesenje
one atomic trojke da tri covjeka uzmu dva para i podjele. U svakom slucaju i taj Triplet je dobra opcija 184 cm 84mm......
Pa Dime zar vama to jos nije jasno? Ocekivao sam od vas vise pronicljivosti, mudrosti......U bre ako ovako nastavite svi ce da odu sa staze u dubok sneg. Nikog vise nece biti na stazi. Momci svaka cast! Vidim da i godine nisu vise problem. Malo bole kolena, ledja ali ko te pita u puder do kolena....ax ta ...
Twintip skije su u stvari uprav napravljene i zamisljene za nas u zrelijim godinama, a pogotovo za vas 40+; nas tako zvane vjecite djecake. A to sto su ovi klinci od 16,17 postali glavni potrosaci istih, tome se ni ovi iz marketinga uopste nisu nadali.
Te daske su fenomenalan lek protiv ishijasa, skleroze, starackih koljena, malodushnosti, impotentnosti, nervne napetosti.................
Izmenio/la Sapa; 21.03.2008 u 21:30.
Sapo, ja se nasalix a ti me okrpi. Samo ledja i pomalo kolena nemoj vise ako boga znas. Moje i nisu TT ali idu van piste dovoljno, tj tu pored piste. Svaka vam cast na eduklaciji.
[QUOTE=skiman;28449]
Evo što sam občeao, to ču i ispunit. Tražio sam ove fotografije, ko lud i na kraju našao sam ih. Ima tu svega: od pokušaja skokova, do pokušaja vladanja bordom (neka vas podsetim da su fotke sa bordom iz tamo daleke 1989 u Bad Kleinkircheimu, kad smo još slavili 29. novembar, a ja prvi puta skijao na veštačkom snegu, skok je iz našeg skijališta u selu iz 1982, dok su još zime bile zime, daffy u snegu je sa St. Oswalda-Bad Kleinkircheim isto te 1982, e jedna je iz Kapruna 1990). Bio sam prilično sklon svakakvim skokovima, vožnji po dubokom snegu, čak i vožnji sa bordom).....al sam danas posle ja mislim nekih 20 godina opet bio u dubokom snegu i mogu reči, da se te stvari ne zaborave iako skijaš sa Atomic SL 11, ali to je priča za drugu temu).....Bio sam toliko zadivljen freestaylom, da sam si čak i kupio skije za ballet-za one koji ne zanju Elan je nakad proizvodio i skije za ballet i te moje su bile od 150 cm........mladost ludost i danas ponekad znam skočiti, ali ovo je sve previše kontrolirano, ali neka je.... Evo obečanih istorijskih fotografija.......![]()
eto...svi se mi nesto lozimo a skiman ispad najveci skocko od sviju nas...svaka cast skiman-e, odlicne su fotke![]()
... a tad su mu Elan, Fischer i Tyrolia bili dobri.![]()
Vozio si ono šta si dobio u Slovenijasportu...Da, da to su bila vremen dok je još Titan Kamnik radio Tyroliu 260 diagonal, koje mi je kupio moj tata lično u fabrici.....
Nego čovek kog ja poštujem što se tiče istinskog znanja skijanja Sandi Murovec je sad propevao u duetu sa Jasminom Stavrosom (inače je Murovec njegov osobni učitelj i bivši dečko Mateje Svet). Pesma manje više, ali ima nekih zgodnih sekvenci njegovog skijanja na Krvavcu....
http://www.pozareport.si/?Id=estrada...&novicaID=7751
Brz si na odgovoru.
Bila je nekad prodavnica Slovenijašport i u Banjoj Luci. Imao sam njihov inventarski broj. Znalo se desiti da osim Alpina pancerica dobiju i Koflach modele (danas znane kao Atomic).
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)