[QUOTE=tataratira;28459]haj ba ne izmišljaj, ko se protiv toga bunio
nađi post da vidimo
Vidim ne citas postove. U dvije rijeci? pasijonirani rekreativac.samo sebe nisi analizirao, ne šta voliš nego šta jesi
u dvije riječi....
Dobro druze, kako ti kazes.ti u race kategoriji nisi u konkurenciji tako da nam nisi konkurencija
za brzinu, ni za karving....valjda bi se kroz šumu pokazao ;o)
Nego tataratira u cemu je vitz??? Osh da kazes da si zaHeban skijas??? Hormoni? Sta imaju drugi da kazu?evo neka drugi kažu šta misle
Ne razumijem??? ne kontam??? Daki? Cojek skija ki zmajic (vjerovatno ne samo karv-figure), skija citavu sezonu efektivno, nebik uopste s njim da se mjerim. Dje si to procito da sam reko da je to nista???čovjek ti nije nešto jel skija 4 mjeseca godišnje?
daj ba...
heheh, kontam. Bi ce da je sujeta u pitanju. ti bi da te se pohvali??? Ko je reko da sve izgleda slabo???probaj da te neko snimi malo bliže pa se zamisli nad svojim skijanjem
da ti ja sad ne skrećem pažnju prošto ti već sve znaš, a kada toliko pametuješ sve izgleda slabo...daleko su želje od mogućnosti, u najkraćem
Sad vec izmisljas stvari koje nikad nisam reko. Ciji to stil nisam pohvalijo?Alpijev? Pa rekoh vec decko je ko chigrica i on je zmajic na skijama. Na koji moj komentar referirash, budi malko konkretan.
Slobodno skreni paznju, ja nisam stavljo filmice da bi mi neko reko da sam zmaj, ima puno toga da se nauci. Ko sto rekoh pogledas se u ogledalo i sam znas kolko je to dobro. A sta je pisac stijo kasti ovim 'daleko su zelje od mogucnosti"??? A jel to ti mene analiziras na osnovu ona dva filmica ???
hehehe, hoces da kazes da je 12 zavoja u 12 sekundi ne dostizno;Da sad pohvalim da si veliki skijas? Ko sto rekoh odosmo dibidus u ego-triperaj. Ovo prelazi u neku drugu vrstu diskusije, ali mozemo i tu diskusiju da vodimo, ako treba.
![]()
Izmenio/la Sapa; 12.03.2008 u 14:18.
nije bolan sujeta, inače se trudiš da analiziraš ljude iz svih mogućih perspektiva nebitnih za skijanje
12 zavoja u 6 sekundi je za tebe nedostižno, ako nije snimi da vidimo
ps
malo se raspravljamo, ništa strašno
analiziramo, ja mislim..ti misliš..itd ;o
[QUOTE=tataratira;28467]A to ti smeta (kad malo skontam vec neko vrijeme), pa dobro svi imamo svoj stil, tebe cu da preskocim od sad pa nadalje i u buduce ???nije bolan sujeta, inače se trudiš da analiziraš ljude iz svih mogućih perspektiva nebitnih za skijanje![]()
12 zavoja u 6 sekundi je za tebe nedostižno, ako nije snimi da vidimo
E onda necu vise o tebi naglas da razmisljammalo se raspravljamo, ništa strašno
analiziramo, ja mislim..ti misliš..itd![]()
E evo matrijal za sutra ujutro;
I onda samo nek mi kaze da nije sujeta;
Evo quote iz nekih drugih vremena kad je ego bijo malo manji i nista se onda nije ljutijo:
"......Ma dobro vidio sam te u onom ‘domacem filmu’.Skola u koju si vidim i ti iso na Jahorini se zove. SJSS: ‘sarajevska jalijaska skola skijanja’, buraz jaka trica je zakon, a jos ako imas tu kondiciju ko sto Stekan prijavljuje, onda si mali Bode Miller. A kad utvrdis ‘smetove’ imas kod mene 4 do kraja godine (samo Bode nemoj zivotati vise kroz te "kapije" koje formiraju drugi ljudi na pisti)…. …."
"....Osim sto si ljubitelj S/M ti si i potencijalno pravi freestyle skijas. Pa oni vole po onim parkovima, jumpovima da se razbiju ko p...., je si ih vidio ? kad se dobro razbiju keez od uva do uva, skroz im godra.
Ma ko sto rekoh sa one jake 3 (trice) ces ti brzo prec na 4+ ..."
izgleda 4 mu malo hoce 5itcu.........ja shtrebera.
E moras jos da zasluzis; kad utvrdis skakonice i offpiste....i shumu naravno :-)
ps
a ja cu vec nedje da nasnimim te kratke zavoje (u decembru ove godine), kolko ono bi 12 u 6 sekundi...piiii puno je puno. da uzmes i obzir i radijus mojih skija, jel moze??? ja tog ufuratora, uf , nisam se od tebe nado![]()
Izmenio/la Sapa; 12.03.2008 u 17:12.
profesore, iz dana u dan dan držiš predavanja, ocjenjuješ ,analiziraš...
zar ti smeta malo dobronamjerne kritike?
opet se zadaješ u psihoanalize![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)