Izvini, ne skontah sta si kupijo??? Sta god da je nek bude sa srecom. Na AMCu se nisam vozikao ali jos ne procitah negativnu impresiju o toj skiji, mislim na AMC76. Ne mogu dakle da uporedim sa Izorom, ali mislim da je upravo to sto stevo kaze: AMC je vjervatno 'udobniji' da se na njemu skija. Ja sam deklarisani 'neprijatelj' atomica, ali opet kazem Izor 9.7 je bio sasvim oke, nisam ga dozivijo kao teskog za voznju, cak sta vise. Svuda je gazijo dosta pouzdano, i kroz tvrdo i meko, jedino sto mi je pri brzoj voznji na tvrdom poceo da 'klapara', ocigledno nije skija za disciplinu zvanu speed (only). Van staze je bio puno prijatnijeg flexa, nego recimo moj crossmax10, a ni jedna ni druga nisu allmountain skije. AMC76 je definitivno naj jeftiniji a istovremeno naj hvaljeniji model iz multicondition/cruise kategorije skija. Stvarno, kad uzmes neki katalog sa cjenama, upada u oko kolko je nov AMC jeftiniji od bilo koje druge skije iz iste grupe. Al ti si sad obavijo poso, tako da je ovo sve............
uzivaj!!!

Odgovor sa citatom