Strana 14 od 108 PrvaPrva ... 412131415162464 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 131 do 140 od 1073

Tema: Freeride, Heliskiing itd. ...

Senior Member
    Datum registracije
    10.08.2006
    Godina
    39

Podrazumevano

Evo par fotki koje sam uhvatio prosle godine na KoPu.Meni se dopadaju, ako neko ima neke interesantne neka okaci...

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Stvarno si napravijo odlicne akcijone fotke (pogotovo ova zadnja po po redu, dole)....................................samo steta sto su snowboarderi u pitanju

Nadam se da ce uskoro doci vrijeme da ovako slikas srpske freestyle-skijase po Kopanoniku. Da se i tamo oformi neka 'geto-scena', mladjahnih freeskijasa.

PS
    Jeli to neki pokusaj snowparka tamo??? Izgleda amaterski ali nema veze, bolje ista nego nista.
    Izmenio/la Sapa; 05.12.2007 u 17:21.

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Nisam neki freestyler al' sam kamikaza amater
    P.S. losa je slika zato sto je isecena iz clipa
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Tadija, ne vidi se slika..

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od TADIJA_91 Pogledati poruku
    ... al' sam kamikaza amater...
    Strasno...

Vec nekoliko dana citam rasprave, izazvane povredom Stevsove devojke, o nepostojanju adekvatne ambulante na Kopaoniku i dvoumim se da napisem nesto ili ne, ali me je ova rech bas uzdrmala.

Posto na Kopaoniku nisam video da postoji ogradjeni prostor za njih, predpostavljam da kamikaze (amateri ili profesionalci) svoj hobi upraznjavaju na stazama gde voze deca (jos uvek 90% njih nema kacigu) i pocetnici svih starosnih doba (takodje bez kacige).
    Zasto ovo kazem?
    Proslog vikenda (1. i 2. 12.) iz korpe koja vuce na Karaman greben videh trag koji je ostavio jedan kamikaza. Na mestu gde se spajaju leva i desna staza, postoji betoniran saht koji je iznad tla mozda malo vise od jednog metra i pored njega zicana ograda, tik uz desnu stazu. Trag je isao izmedju stubova zicare pa preko tog sahta... i tu se gubi.
    Zamisljam scenu pravljenja tog traga:
    Kamikaza (amater ili profesionalac) u nedostatku adrenalina, pichi izmedju stubova zicare, ugleda saht, usmeri svoju dasku (ili dve) na njega... skok... i doskok pravo na stazu gde polaznici ski-skolice, takodje ne visi od jednog metra, u koloni po jedan savladavaju plug....

Dalje necu da zamisljam, zamislite vi.

Mozda je Kopaoniku, pre dobre ambulante, potrebniji neki privremeni zatvor ili psihoterapeut.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od hehehe Pogledati poruku
    ...potrebniji neki privremeni zatvor ili psihoterapeut.
    ne psihoterapeut već palijaterapeut.

Senior Member
    Datum registracije
    10.08.2006
    Godina
    39

Podrazumevano

OK.to sto neko vozi izmedju stubova ne vidim kako moze da utice na bilo koga, a pogotovu na decu iz ski skole. sto se tice doticnog sahta, skakao sam sa njega x puta i 10,15 metara pre sahta imas jako lepo vidno polje gde tacno vidis da li ima nekoga, nema, da li mozes da skocis sa sahta ili da se pomeris, stanes...drugim recima, rizicno je samo za onog koji skace, ne za okolinu.
    Decko je stavio smajlija pored Kamikaza Amater jos...
    100 puta me je na stazi neko pokupio i NIJEDNOM nije bio u pitanju neko ko skija malo ekstremnije jer taj defacto zna sta radi. Svaki put su u pitanju bili pocetnici ili losiji skijasi koji ne znaju dovoljno dobro da upravljaju. Nisam se nikada naljutio ni na jednog jer to je rizik sporta, nije se zaleteo u mene namerno...(valjda)
    A deca(i ne samo deca) koja pluzu po sred staze ili staju na sred staze da se slikaju su sami krivi ako im se nesto desi.
    Ne vdim razloga da se napadaju "ekstremniji" jer oni u 90% slucajeva ni ne skijaju po stazama po kojima idu "obicni".
    Sapa
    U pitanju je bilo neko takmicenje na Malom Karamanu, pa su to napravili samo za tu priliku. kamo srece da su ostavili...

Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jijang Pogledati poruku
    Nisam se nikada naljutio ni na jednog jer to je rizik sporta, nije se zaleteo u mene namerno...(valjda)
    Kupili su i mene.... nisam se ni ja naljutio, jer mojih 110 kila nije bas lako pomeriti a ni ostetiti... ali bih se opasno naljutio kad bi neko pokupio moje dete, ili ga, ne daj Boze, povredio svojim divljanjem.

A deca(i ne samo deca) koja pluzu po sred staze ili staju na sred staze da se slikaju su sami krivi ako im se nesto desi.
    DECA nisu kriva ni za sta... jer su deca.

Ne vidim razloga da se napadaju "ekstremniji" jer oni u 90% slucajeva ni ne skijaju po stazama po kojima idu "obicni".
    Nije problem u tih 90% slucajeva... zajebani su ostalih 10%. Ne napadam ja niciju zelju za extremnom voznjom nego ne volim da to radi u blizini moje i druge dece.

sto se tice doticnog sahta, skakao sam sa njega x puta i 10,15 metara pre sahta imas jako lepo vidno polje gde tacno vidis da li ima nekoga, nema, da li mozes da skocis sa sahta ili da se pomeris, stanes...drugim recima, rizicno je samo za onog koji skace, ne za okolinu.
    Sve si to lepo napisao, vidis, stanes, da li ima nekoga ili nema... ali... nisu svi koji voze extremno, ni savesni ni spretni kao ti.

Decko je stavio smajlija pored Kamikaza Amater jos...
    Ovo me podseti na insert iz filma "Vuk samotnjak" kad Slavko Stimac cita plocicu na kojoj pise "vojni pas" (Militar Hund) pa kaze... "pise hund, al pise i Mile".

Jeste stavio smajlija, al je napisao i rec kamikaza.
    Izmenio/la hehehe; 06.12.2007 u 10:05.

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Dobro, verovatno sam izabrao pogresnu rec, trebalo je da napisem samoubica amater.
    Ovo je na onom delu od pancica ka pajinom preslu i veoma je pregledno a i ja sam ostajao tamo sa ortakom da se penjemo i skacemo posle rada zice oko 4, pola 5 , tako da jedini covek koji je mogao da pogine sam bio ja.
    E , da izvinjavam se onima koji su se osetili ugrozeno od ljudi poput mene.
    P.S.Kupio sam kacigu
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od TADIJA_91 Pogledati poruku
    Ovo je na onom delu od pancica ka pajinom preslu i veoma je pregledno a i ja sam ostajao tamo sa ortakom da se penjemo i skacemo posle rada zice oko 4, pola 5 , tako da jedini covek koji je mogao da pogine sam bio ja.
    E , da izvinjavam se onima koji su se osetili ugrozeno od ljudi poput mene.
    P.S.Kupio sam kacigu
    Dobro je sinko... vozi kako god hoces ali vozi kad zica prestane sa radom i vozi dalje od dece i pocetnika pa nece ni biti potrebe da se izvinjavas.

Srecno!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •