da li za to penjanje koristimo obicne pancerice ili...???
da li za to penjanje koristimo obicne pancerice ili...???
Ako misliš na penjanje od Savinog Kuka do Debelog Nameta, put je dug oko 10km i veliki deo se ide po "kopnu" tako da hodaš u cipelama koje su pogodne za planinarenje / šetnje po planini - idealno da su što dublje - što smanjuje rizik povrede nogu...
Taj manji deo koji se prelazi preko snega / lednika "gaziš" istom obućom uz dodatni oprez.
Skijanje / bordanje / blejdovanje / ili šta već obavljaš u opremi koju si/ste doneli metodom preobuvanja.
Pozdrav,
Ima li kakvih informacija u vezi predloga koji sam izneo pre neki dan?
Ako ima neka se objavi, a sto se mene tice imam 3 slobodna mesta u autu i otvorena su za sve (po principu ko se prvi prijavi) bez obzira da li su ski manijaci/magarci/neko trece samozvano udruženje/sekta/jbmga.
Ide se sa OpelCorsom, nemam nosace, nosim pacerice i snowblade. Skije mogu da se smeste unutra po dijagonali uz vrata suvozaca.
Polazak kad se dogovorimo iz Beograda, benzin se deli na broj osoba, spavanje cemo na licu mesta da probamo da regulisemo, klopamo gde stignemo. Prijavljivanje direktno ovde na sajtu da se zna redosled, a na PP prvih troje prijavljenih cu da posaljem fon da se dogovorimo oko detalja.
E pa ziveli !!!
Mitjo, rado bih isao sa tobom (imas najbolju radzu u Udruzenju), ali idem na zalos' sutra na Krf...lepo se provedite i iskijajte za mene!!!
Da li postoji mogucnost da se gore iznajmi neka oprema u ovo doba?
Prošle godine je Daki delio opremu za DŽ za skijanje na glečeru...
Ja bih najradije ove godine išao sa blejdovima.
blejdovi na glecer
treba ponijeti jedne dobre stare 215
i poslije skijanja ih samo zamotat u masne krpe i bacit pod kakav kamen
tako da sljedece godine ne mora nista da se nosi![]()
ruke u dzepove i na glecer do godine![]()
ili tezinu skija zamjeniti istom tezinom vatrene vode
Ljudi, situacija je krajnje losha
Snijega na gleceru jedva da ima 100m duzine
Visoke temperature i malo snijega tokom zime su ucinili svoje
Do sjutra cemo odluciti sta cemo uciniti povodom kontesta, ali su sanse ya odrzavanaje, nazalost MINIMALNE![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)