Ti se samo javi, ko boš prišel......Z veseljem bom vsakemu pokazal, kaj vse imamo na Pohorju.....Za pijačo pa tako ni nikoli noben problem.......Seveda se bom tudi jaz pravočasno javil tu na forumu, ko bom šel na Jahorino, Bjelašnico ali na Kopaonik (me že dolgo zanimajo te destinacije)...
Evo, tak to delajo majstri (SLO DEMO TEAM NA PRIPRAVAH ZA SVETOVNO PRVENSTVO DEMO TEAMOV V KOREJI....)
Lijepo.
Vidim Rossignol je u upotrebi. Možda francuzi koriste Elan.![]()
Pojedinci bi trebali malo manje gurati unutrašnje koljeno u zavoj (žuti krug):
![]()
Skiman, malo se ja šalim. Da je meni doći do tog nivoa skijanja.![]()
Znam da je teško čitavoj ekipi savršeno izvesti svaki zavoj. Samo mi je za oko zapelo to jedno koljeno. Oko nije naviklo da vidi veći bočni nagib unutrašnje pancerice u odnosu na vanjsku, pa odmah uočava takve detalje.
Prvo, INTERSKI NIJE SVETSKO PRVENSTVO DEMO TIMOVA, VEC SMOTRA I IMA REVIJALNI KARAKTER!
Stekane, znam da se salis, mada shvati i demonstratori su ljudi i oni imaju pravo na gresku
Slo demo team je imala ubjedljivo najtezu formaciju u Koreji i dosta uspjesno su je izveli, a ja sam i dalje misljenja da sa SLO - WORLD NUMBER 1
Trener Montenegro Demo Teama je i nekadasnji vodja Slo Demo tima, koji je napravio cudo od nas i uz ciju pomoc smo imali vrlo uspjesan nastup, koji cu nadam se, vrlo brzo okaciti na forum
Elan, hm..... Slovenci ga bash i ne vole, sto je i bio uzrok mojih cestih rasprava sa njima. Mada je ELAN SLX RACE ubjedljivo najskuplja skija u Koreji i kosta 1650 EURA!!!!!!!!! Dok cuveni ATOMIC 12 kosta 890 eura....
Evo neke slike iz Koreje......
MNE i SLO DEMO tim posle nastupa![]()
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)